發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 12:03 發表

係有
就係我學校....
我都係呀...

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 12:03 發表

係有
就係我學校....
你咁勁你學校都叫你入IVE!?
你班阿sir miss痴左線啦梗係…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 12:09 發表

你咁勁你學校都叫你入IVE!?
你班阿sir miss痴左線啦梗係…
佢趁我地響MOCK完後響HALL講

我頂佢.....

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 12:14 發表

佢趁我地響MOCK完後響HALL講

我頂佢.....
我學校係叫我地全級報晒...
之前重要搵d ive果d人黎講....

話時話…今晚我係咪應該早D訓聽朝早少少起身溫多少少呢?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 12:30 發表
如果係我既話...我會禁做
因為我聽聞過人起身後要兩小時,個腦先會清醒
同埋考試前溫會特別記得

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 12:30 發表
好d 既........

好過唔溫

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 12:42 發表

好d 既........

好過唔溫
其實要溫既就唔駛聽日先黎溫…應該一早就溫熟
所以朝早溫一溫其實只屬少少自我安慰而已
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 12:43 發表

其實要溫既就唔駛聽日先黎溫…應該一早就溫熟
所以朝早溫一溫其實只屬少少自我安慰而已
好過朝早冇溫過...

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 12:01 發表

叫我入IVE都係嚴重侮辱緊我樽鹽喎
到你升又升唔到,repeat又唔成的時候呢.....
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-4-2008 13:44 發表

熱血+毅力補正

升又升唔到,repeat又唔成可能性 0%!

引用:
原帖由 zeta 於 22-4-2008 13:45 發表

熱血+毅力補正

升又升唔到,repeat又唔成可能性 0%!
講就天下無敵.....

有心讀...一鋪都夠啦!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-4-2008 13:44 發表

通常repeat成功既例子都係少少數人得的…
所以我一開始已經冇諗過會repeat
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 22-4-2008 13:51 發表

通常repeat成功既例子都係少少數人得的…
所以我一開始已經冇諗過會repeat
太多實例
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 13:49 發表

講就天下無敵.....

有心讀...一鋪都夠啦!
我都同意!有心果d,同常一次就得

發新話題