發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

undefined
理科,官塘區應試...............
而家A.maths同math都係唔掂,都係作有限度咁溫
谷Phy Chem Bio中

CE 文科,官塘區

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-2-2008 21:05 發表

考ce前不如出黎打番場game啦:P
我地果班係農曆新年假果時都有
係補課之後晌............到打
不過都有做曬安全PRECAUTIONS

講住咁多,爆Chem先

引用:
原帖由 undefined 於 25-2-2008 21:33 發表

講住咁多,爆Chem先
岩哂, 考後生還者大game就交比我搞啦!

份a math就整死我....

引用:
原帖由 zeta 於 25-2-2008 21:43 發表

岩哂, 考後生還者大game就交比我搞啦!

份a math就整死我....
個個都讀A.maths....當年唔係drop左A maths都入唔到中六...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-2-2008 21:50 發表

個個都讀A.maths....當年唔係drop左A maths都入唔到中六...
入中六對我一d難度都冇
Who cares, 反正我係bio group嘅人
英數phy chem bio 座b望a
係中文 a math同cit難搞d者....
讀左咁多年書只有a math一科打得沉我....

引用:
原帖由 undefined 於 25-2-2008 21:33 發表

講住咁多,爆Chem先
師兄…你指起學校度打定係…?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

加油喇咁多位師兄!
我係最後一年會考....

引用:
原帖由 RYODLi 於 25-2-2008 22:58 發表

我有個呀sir
成日同我去打game嘅

我地學校就搬
某次教職員會議....

教師活動日搞乜好呀?
個呀sir就話....
"既然間校舍都就唔用囉, 索性用黎打wargame啦
將校長脅持響頂樓5-28室, 班老師就攻上去救人......."

佢真係提左出黎....

引用:
原帖由 zeta 於 25-2-2008 23:19 發表

我有個呀sir
成日同我去打game嘅

我地學校就搬
某次教職員會議....

教師活動日搞乜好呀?
個呀sir就話....
"既然間校舍都就唔用囉, 索性用黎打wargame啦
將校長脅持響頂樓5-28室, 班老師 ...
記住搵埋我去
其實年輕一輩又思想正常(絕非打機上腦)既係咪成日幻想起D公眾場所打game架呢…?
老實講句…我成日上堂都發夢起學校呀、會展果D冇可能打game既地方度打game…

p.s.小弟講下架咋…我絕對冇做過D咁既野同埋唔係打機上腦呀
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

[quote]原帖由 zeta 於 25-2-2008 22:01 發表

入中六對我一d難度都冇
Who cares, 反正我係bio group

引用:
原帖由 RYODLi 於 25-2-2008 22:58 發表

你估下?
係正確一話無從判斷?

引用:
原帖由 RYODLi 於 25-2-2008 23:28 發表

記住搵埋我去
其實年輕一輩又思想正常(絕非打機上腦)既係咪成日幻想起D公眾場所打game架呢…?
老實講句…我成日上堂都發夢起學校呀、會展果D冇可能打game既地方度打game…

p.s.小弟講下架 ...
我夠想響打街戰啦
引用:
原帖由 undefined 於 25-2-2008 23:41 發表

你又係Bio 類?
我估我第時都係
app maths同 Pure都係讀唔掂
我愛bio係因為bio唔駛計數....
同埋我bio真係好得好緊要....

引用:
原帖由 zeta 於 25-2-2008 22:01 發表

入中六對我一d難度都冇
Who cares, 反正我係bio group嘅人
英數phy chem bio 座b望a
係中文 a math同cit難搞d者....
讀左咁多年書只有a math一科打得沉我....
so man!

引用:
原帖由 zeta 於 25-2-2008 23:43 發表

我夠想響打街戰啦

我愛bio係因為我bio唔駛計數....
點會唔洗?
heartbeat rate都要掛~

發新話題