發新話題

[VFC] G36C v2 GBB

G36 barrel nut 外露應該唔難拆

應該唔會難過m110條珍骨

想請教
我支G36C
SET左1.3J左右, 打25珠
一係冇Hop up, 一係扮打上西天
但咪要換軟D既Hop up先有得攪?
今晚打老虎

引用:
原帖由 媽屎 於 20-11-2023 00:34 發表
想請教
我支G36C
昇龍拳好似都唔係第一日既事
睇黎又唔使買 本來諗住平平地想入

可能我好彩,我支36C又無事,之前入過36K都一樣正常
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 媽屎 於 20-11-2023 00:34 發表
想請教
我支G36C
拆開睇睇個壓點係咪裝得唔好
有時候純粹係D工廠阿姐手功差求其裝,結果唔置中

冇tool拆個nut都係難題

Vfc出返g36c唔出個tool Crusader又唔出返d鋼補品

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 20-11-2023 06:58 發表

昇龍拳好似都唔係第一日既事
睇黎又唔使買 本來諗住平平地想入
V1同2唔覺有好多大變動,而家玩gbb寧願4,5千買把全補品少鍋氣都唔想平平地整一大輪
你2千蚊換一堆補品仲要自己執最後成本都唔平得去邊,但系統可靠度同好打度呢個決定性入手關口令我忘記左呢支g36

我拎過支C去打CQB 咩都無搞過 都打得直喎
係匣太重 trigger太重

引用:
原帖由 sam524 於 27-11-2023 18:46 發表
我拎過支C去打CQB 咩都無搞過 都打得直喎
係匣太重 trigger太重
應該水水唔同質量,要撞手神
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

冇擁有過v1 但今水v2我覺得好過vfc m4 v3
full auto比m4仲爽
主要係個trigger好重(應該真鐵都係重ga la)

另一個問題冇upgrade件 我要鋼外管、gas block

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-11-2023 02:20 發表

另一個問題冇upgrade件 我要鋼外管、gas block
係呀!佢連發係好爽嫁,
係衰在隻匣好似無M4匣裝彈咁多,
full得到候唔到肺,
呢個G系出貨量小,
應該無人出補品比佢,
鋼管唔洗諗了
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-11-2023 02:20 發表

鋼管有啊
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 28-11-2023 10:35 發表

鋼管有啊
有咩?係比C定K用?
無工具點扭支原裝管出黎?
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 28-11-2023 10:58 發表

有咩?係比C定K用?
無工具點扭支原裝管出黎?
鋼管應該得返K 我支K換咗
C我搵唔到 gas block都無哂
工具我就DIY了

引用:
原帖由 sam524 於 28-11-2023 11:17 發表

鋼管應該得返K 我支K換咗
C我搵唔到 gas block都無哂
工具我就DIY了
要DIY咁放棄了,條管有護木庶住都見唔到
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

發新話題