41 123
發新話題

[others] M107 GBB即將再現

M107 GBB即將再現

買家應該收藏為主,因問題是重量定位,太輕沒有超重型槍feel,購買欲大減....太重加上本身長度,又變成一馬哥之類猛男的玩意,

好多人係post問佢地有冇gbb non shell eject kit

今次有得訂我都應該去了

想要返M200彈殼版

正野
佢呢把野設定根本唔係落場槍
收藏屋企自High用
如果屋企有空間同多余錢我都會入手

值得期待,性能的話不易爛和運作順暢已經很好了。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 5-7-2023 11:06 發表
值得期待,性能的話不易爛和運作順暢已經很好了。
上一水間唔時都會卡彈 連發
但當dummy都可以既

個人希望佢直出gbb

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-7-2023 13:25 發表

上一水間唔時都會卡彈 連發
但當dummy都可以既

個人希望佢直出gbb
唔會囉!廠方答話佢地次次都跳殼嫁喎.....

唔知又咩價位

好消息,終於望見曙光了.

引用:
原帖由 火鳳舞 於 5-7-2023 13:33 發表

唔會囉!廠方答話佢地次次都跳殼嫁喎.....
Comment有人問會唔會有gbb kit(bb2k都有問)
廠答d不置可否既答案
但我都諗係冇其實

暫定 55000 台錢,即HKD 13XXX

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 6-7-2023 13:06 發表
暫定 55000 台錢,即HKD 13XXX

合理價,最怕佢冇改良到,帶埋上一水既卡彈問題落黎咁就死!

引用:
原帖由 火鳳舞 於 6-7-2023 13:22 發表

合理價,最怕佢冇改良到,帶埋上一水既卡彈問題落黎咁就死!
同埋想佢轉6mm

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-7-2023 13:27 發表

同埋想佢轉6mm
正常既!E加仲邊處買到8mm喎!

41 123
發新話題