發新話題

[VFC] 唔知會唔會奶野之m249

引用:
原帖由 火鳳舞 於 27-7-2023 18:10 發表
佢係一雞扣到底可清匣175飛的,射頻極快,好玩.......

?_nc_cat=110&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_ ...
槍連彈鼓而家街賣幾錢左右?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 31-7-2023 09:15 發表

槍連彈鼓而家街賣幾錢左右?
依家賣緊空運貨,加埋大約六千三,四左右,但基本上彈鼓以比人掃清,淨槍就明槍最平,約$5300,今個星期靚姐有水海運既返大貨,會再平幾舊

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

1 個讚好! TOP

呢支野唯一要留意既地方就係裝彈鼓時果條透明膠氣喉要剪
短差不多近一吋長度,唔係佢會又硬又長屈唔埋塞唔到落個插
彈匣位果度,台灣臉書GBB論壇有多人插唔入搞到喊晒口嗌救命
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 jacko 於 31-7-2023 00:34 發表
坐等V2, V3
然後V2改返彈箱比彈

其實我寧願佢出鋼版

引用:
原帖由 Dave 於 30-7-2023 22:53 發表

玩家使用不當占99.99% 責任
絕對讚同Dave C兄的論點. 尤其係呢支M249.
無睇'手冊 '就玩...

引用:
原帖由 火鳳舞 於 31-7-2023 09:33 發表

依家賣緊空運貨,加埋大約六千三,四左右,但基本上彈鼓以比人掃清,淨槍就明槍最平,約$5300,今個星期靚姐有水海運既返大貨,會再平幾舊
換魚骨,换PARA尾柄.買彈鼓,買多兩隻匣.買支長槍管...好似9千有找.

引用:
原帖由 jacko 於 31-7-2023 11:36 發表
其實我寧願佢出鋼版
我都等佢放風出鋼版
鋁真係太輕

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-7-2023 17:08 發表

我都等佢放風出鋼版
鋁真係太輕
全鋼就唔係呢個價錢,
好似佢支FAL咁,全鋼DX版要成九千,
249只會更貴

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 31-7-2023 17:16 發表

全鋼就唔係呢個價錢,
好似佢支FAL咁,全鋼DX版要成九千,
249只會更貴
又咁講 佢個中身係cnc出黎
249個身就stamp同焊出黎
工序上簡單好多 食唔食你就另一回事啦
所以點解mp5, ak(唔包ak47)鋼身都咁平

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-7-2023 17:54 發表

又咁講 佢個中身係cnc出黎
249個身就stamp同焊出黎
工序上簡單好多 食唔食你就另一回事啦
所以點解mp5, ak(唔包ak47)鋼身都咁平
咁又係,但V記出呢支野既定位對像係全球廣大既Game友落場用,
全鋼版連彈鼓坐底成十磅班友又唔會帶落場玩,
到時靠班收藏家買銷情又會較窄,
我諗遲D副廠出D鋼乜鋼物比佢既成數高過佢出全鋼DX版了

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 31-7-2023 18:18 發表

咁又係,但V記出呢支野既定位對像係全球廣大既Game友落場用,
咁又係,唔比D野副廠做,十字軍食咩

引用:
原帖由 jacko 於 31-7-2023 18:23 發表

咁又係,唔比D野副廠做,十字軍食咩
第一炮鋼外管先

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 31-7-2023 18:18 發表

當年既鍛系統就係咁死左
依家d人玩m4成日話撞爆個身
明明鍛身版又硬又抵

依家想搵多枝都冇 想拎黎砌mk12

引用:
原帖由 火鳳舞 於 31-7-2023 18:30 發表

第一炮鋼外管先
個槍管座係咪鋼
快拆多兩野鬆左就gg