發新話題

[others] Kriss GBB即將重出江湖

出便傳得好勁話係VFC代工!
聽咗就算喇各位!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 23-10-2023 13:40 發表
出便傳得好勁話係VFC代工!
聽咗就算喇各位!
八成
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

好消息,個bolt的確係下座類型

附件

23-10-2023 23:36

引用:
原帖由 Tom561 於 23-10-2023 23:36 發表
好極!咁入手得過.....
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 Tom561 於 23-10-2023 23:36 發表
可否比個網址看看

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 24-10-2023 03:47 發表

可否比個網址看看
https://krytac.com/krytac-kriss-vector-gbb-black

引用:
貌似段字只係說明哭泣的調教方法,個煲是否下座好像没有交待?

引用:
原帖由 olw0978 於 24-10-2023 14:54 發表

貌似段字只係說明哭泣的調教方法,個煲是否下座好像没有交待?
但睇佢條彈弓既組裝方法似乎係上下郁喎!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

我無買因為想要黑/啡雙色版,唔知會唔會出

引用:
原帖由 火鳳舞 於 24-10-2023 15:02 發表

但睇佢條彈弓既組裝方法似乎係上下郁喎!
呢條係 compression spring,只會前後動,由於我不清楚整個活動結構,所以不詳

引用:
然後又有人嫌冇後座力

引用:
原帖由 jacko 於 24-10-2023 09:14 發表

https://krytac.com/krytac-kriss-vector-gbb-black
Thanks

引用:
原帖由 olw0978 於 24-10-2023 19:20 發表

呢條係 compression spring,只會前後動,由於我不清楚整個活動結構,所以不詳
唔係好明前後動0既意思

就咁睇同kwa設計差唔多

而kwa真係做到好像真

附件

25-10-2023 14:10

25-10-2023 14:10

25-10-2023 14:14

引用:
原帖由 jacko 於 25-10-2023 14:10 發表

唔係好明前後動0既意思

就咁睇同kwa設計差唔多

而kwa真係做到好像真
好極!咁就入硬!12月有貨,但聽講好多人訂咗,有舖頭甚主唔肯再收訂驚唔夠貨比,應該衝唔到頭水!

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 21-10-2023 14:20 發表

Kwa果把我當年買双匣版,碌卡買$2980,第一水,之後平放咗,後悔之極!
佢結構像真,火控部份同真鉄有九成似,據聞美國有人將玩具GBB上身組裝真鉄下身竟然打到,令到真鉄廠大為震驚 ...
我印象中係相反, 有美國人將真野上身比玩具下身用可以直上
KWA果枝落場實用價值好低, 但作為仿真玩具, 性能造工像真度以當年二千中又好抵

發新話題