發新話題

[others] 方仗牌新版AK GBB大革新有全行程

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-12-2023 00:46 發表

如果冇vfc, ghk v3真係值得換
黎緊又有像真樣drum

分兩個sys玩真係玩死自己先
M4都九個系統又一樣有人玩,但個V2仲有大量玩家正常冇問題使用
我估使用中玩家唔會放棄手上堆V2轉V3需要時間消化,當然好似我冇哂上代重新出發
咁玩邊支真係冇咩所謂,只係估唔到競爭咁激烈同期出新野

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 火鳳舞 於 4-12-2023 09:55 發表

我諗住佢加返釋放擊槌功能後就入
我估G一出消瘦會領先畢竟上代最多人玩有好印象
咁要睇V記性能上有冇驚喜表現

引用:
原帖由 gainax 於 4-12-2023 17:55 發表

我估G一出消瘦會領先畢竟上代最多人玩有好印象
咁要睇V記性能上有冇驚喜表現
V記支AK要24年8,9月先至見街
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 4-12-2023 18:10 發表

V記支AK要24年8,9月先至見街
即係冇得揀?

AK GBB 一直都係玩開 GHK,彈匣又多(仲有兩隻「匠神」長匣),不想轉場了……

引用:
原帖由 bennytsang16 於 5-12-2023 09:51 發表
AK GBB 一直都係玩開 GHK,彈匣又多(仲有兩隻「匠神」長匣),不想轉場了……
估計馬記系統Ak仍然最好,但拍埋內外全鋼真木系統又有進步,只係貴一千零馬記就真係冇左吸引力,
除非玩馬記唔在意鋁身膠木純粹落場要Ak造型,佢賣3千夾唔貴咁仲有吸引力既,要改全鋼真木貴咁多玩GorV記抵玩好多

負責任的廠家 2.0

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

某牌ak 最新一水
條外管係有問題 前sight開pin同螺絲係斜左幾度
Selector未改返短都算 前準星座成個斜左點食得落

利申:唔想收律師信

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-12-2023 14:02 發表
某牌ak vvv

我想Post張圖上黎,但諗諗下都係唔敢
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-12-2023 14:02 發表
某牌ak 最新一水

74U已經係咁

引用:
原帖由 RCOOH 於 16-12-2023 14:08 發表

74U已經係咁
Oh原來係咁
我舊版果枝買返黎就換打鐵佬管
今次唔通用

及早離場算 Twitter 見v 74m除左隻匣係鋁之外 氣化幾好
睇下佢會唔會出埋akm

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-12-2023 14:11 發表

Oh原來係咁
我舊版果枝買返黎就換打鐵佬管
今次唔通用

及早離場算 Twitter 見v 74m除左隻匣係鋁之外 氣化幾好
睇下佢會唔會出埋akm
74U後西pin窿歪,前西偏心,手托搖,槍身軟,匠神幾好既件都跟住死

引用:
原帖由 RCOOH 於 16-12-2023 14:28 發表

74U後西pin窿歪,前西偏心,手托搖,槍身軟,匠神幾好既件都跟住死
所以我keep住枝v2等vfc算

D鬼佬而家嘈,方仗就即刻跪低
香港有個人去嘈就食律師信,真係差別代遇揀人黎蝦

自栅

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

發新話題