發新話題

[others] 方仗牌新版AK GBB大革新有全行程

引用:
原帖由 gainax 於 16-12-2023 22:05 發表

馬記個份kit冇幾耐之前呢度唔係話有人支鋼管斜左落去?
其實係唔係xzt qc問題? 以前都聽過係咁
利申:有過3支某Ak,而家馬記份鋼kit全部正常滿意
唔使單打,係我講,佢份kit個力學係會斜,你自己用力學常識去望下啦!
在不關事的区域想過我一幢?
你唔識我教你,收鑼絲放十字位撬力一個在前一個在後,計自力擔得住份頭一定係在後marui

附件

16-12-2023 23:17

真係幾攪笑,發出報告一刻多間寶號同轉發跳出來保駕!
有人話會「歪得咁少,佢哋其實已經做得好過一把真ak」
不如我教你,斜咁少兩頭晾起踩踩佢啦,鬆就自己用AA膠癡癡佢算啦.咁都要教!

引用:
原帖由 RCOOH 於 19-12-2023 11:27 發表

如果Army、司馬或者兩雙雞咁搞,一早就食連環拳,MIC正垃圾之類。

台灣價值既野,我地真係識條鐵。

BTW,聯名版國狗好似都超級健康。T8 Army Staccato真心正。Cyma N4照圖紙做,照圖紙錯,本身唔差的。
我睇好EL,希望佢頂上攪下馬記kit啦!馬記AkM出咁耐,代用飛機都冇隻!

引用:
原帖由 Dave 於 19-12-2023 12:28 發表

常識來講,一支槍歪就係歪,直就係直
文化宣傳部:直就是直,歪都是直,視覺上的歪是實際上的直,實際上的歪是裝配不完善,但不影響操作,總之沒有問題。
再無中生有我司保留出律師信的權利。
最後果句真心驚!會考慮在小紅書開個戶口睇下有冇幫助保下命.

全新珍鐵AKM係一件好靓好精美的工藝品,並唔係你所認知的幾十/百手或D人吹的甩皮甩骨就係AK啦,無知好可怕,而家哩樓講賣的是全新玩具AkM,唔通就要將就下的粗糙!
骨子打唔順我可以忍受自執順,外表有瑕疵都比錢咩!
95搭8. 上綱打brand new AKM睇下啦!

引用:
原帖由 Dave 於 20-12-2023 06:59 發表

請息怒,G 兄應該是曲線
@@@@嘰嘰嘰嘰嘰G…You Win

引用:
原帖由 天翔翼 於 22-12-2023 08:14 發表

好乜,呢把野啲鋼用手都拗得灣,外管十匣必定頭搖,方仗詐睇唔到唔代表冇呢件事
第二間實際打起黎乜事都冇
所以V F C枝74就跟珍野頭擔中身穿pin做死,(好似係)管同hop up後出,及拆 hop up chamber剩管前出先做到全長內管.

引用:
原帖由 Dave 於 22-12-2023 08:08 發表

對不起,原來 G 他真的是直線來,喜歡玩唔完美既野,品味清奇。
點架佢,又攣又直,又直又攣,乾淨D啦,好容易中牛痘架!

發新話題