40 123
發新話題

[Marui] 馬記投票出新槍

馬記投票出新槍

馬記響秋葉原展示新產品,其中不乏大家期待的新資訊:

https://youtu.be/wjxBM5WpgnQ?si=bIbADs8U6BSC-dPm

不過最驚喜的莫過於最後出現的新產品投票!!

OMG!! 全部都想佢出呀

Hi Power,P08,Combat Commander.....

大家有咩心水?
馬記教狂熱信徒

HP 不二之選
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 12-11-2023 22:30 發表
HP 不二之選
15mm 飛機,諗起都爽
馬記教狂熱信徒

3號,number three.

附件

12-11-2023 23:16

我比較想睇 M712 同 P08,因為要開發新系統

M712 WE 都出過,已經是金身,個人覺得已經造得好靚。
我反而希望有人出半自動型盒子砲 C96,抗戰名槍。

好似呢d款全部WE都出過,不過大家都好奇馬記個系統出一次會係點
尤其是Hi power,相信大家都受夠we個死人撞針彈弓

馬記教狂熱信徒

Browning Hi-Power,WE 抄 Tanaka,連缺憾都抄埋。
WE 幾年前出 Mk.III,都係無改進過,撞針會斷。
引用:
原帖由 yukihiro2140 於 13-11-2023 09:32 發表
好似呢d款全部WE都出過,不過大家都好奇馬記個系統出一次會係點
尤其是Hi power,相信大家都受夠we個死人撞針彈弓

引用:
原帖由 bennytsang16 於 13-11-2023 09:59 發表
Browning Hi-Power,WE 抄 Tanaka,連缺憾都抄埋。
WE 幾年前出 Mk.III,都係無改進過,撞針會斷。

所以等馬記出手解救,M712,P08 we版本都各有問題,馬記睇住WE黎打
馬記教狂熱信徒

WE 最近都靜晒,很久沒有預告出新槍。

回覆 10# 的帖子

we自從第二代當家就心不係玩槍,一啲都唔進取

引用:
原帖由 Tom561 於 13-11-2023 14:45 發表
仲以為疫情影響先冇新款野出

WE 除了做槍,還做甚麼業務的?
引用:
原帖由 Tom561 於 13-11-2023 14:45 發表

回覆 10# 的帖子

近依3年WE真系靜到傻左
早幾年大作G3 GBB 都沒乜迴響 再加上m17突然被cybergun放飛機換左licence 比VFC
感覺好似以前勇於創新團火沒曬...

回覆 14# 的帖子

我寧願we學下vfc緊提啲價將以前果滴長槍汁下,m14 svd呢滴槍獨特性真係無得頂,短槍除咗把tp9咩聲氣都無,vfc雖然成日比人屌但係fal真係有進步,we近5年來進步都無反而退步

40 123
發新話題