40 123
發新話題

[Marui] 馬記投票出新槍

引用:
原帖由 bennytsang16 於 17-11-2023 09:29 發表
Guarder「吉打」的補品,都係專出俾馬記。
唔明大家都是台灣廠,點解唔出俾 VFC。

可能佢地同V記唔FD呢......
更何況V記好似都鬧客唔好改佢D槍, 作為補品廠聽到都無癮啦~

Browning Hi-Power,不止撞針場斷;連「C牙」都只是一塊金屬片,好薄弱……
引用:
原帖由 里安 於 17-11-2023 07:46 發表

BHP for sure
WE果支玩唔夠一個月斷左撞針

WE而家其實無咩競爭力,講平有D VFC甚至馬牌都係貴你少少

樣又靚過你,料又好你少少,補品又要下下同台灣買先多,買完隨時執餐懵

緊都幾羅生門下,但係氣槍貼牌廠果滴野真係奇幻,我覺得甚至有可能係內地水彈商生產,g&p同army都有同水彈廠合作的歷史,之前見過幾款水彈staccato 賣得幾好

引用:
原帖由 bennytsang16 於 17-11-2023 09:29 發表
Guarder「吉打」的補品,都係專出俾馬記。
唔明大家都是台灣廠,點解唔出俾 VFC。

VFC改版太快,唔出比佢都好正常

No. 5
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 12-11-2023 22:05 發表
馬記響秋葉原展示新產品,其中不乏大家期待的新資訊:

https://youtu.be/wjxBM5WpgnQ?si=bIbADs8U6BSC-dPm

不過最驚喜的莫過於最後出現的新產品投票!!

https://blogger.googleusercontent.com/ ...
有冇師兄知投票結果係乜?馬記又係咪會跟個投票結果出新嘢?

馬記做多d長槍好過, 出左手槍都係比我們/V記出金身版最尾都唔買馬記改kit
但長槍佢唔出新野你地冇全新玩具玩了
開發左GBB散彈系統繼續出其它全自動散彈就好玩了

VP70 Please........

出Luger 都好,有D與眾不同野
不過都係望佢出大口徑長槍多

引用:
原帖由 Tango1997 於 15-11-2023 13:51 發表
GP100
GP-100  X2

40 123
發新話題