發新話題

[VFC] VFC終於肯出AK GBB

今年moa vfc真係全場焦點
ak74有 sa58 osw有 m16a2有 ppsh有 ppk 有 aps有 9mm pcc有 apc9k有
直接將玩家24年度軍費開支掏空噻

好野無新野啱玩
得apc9k

FNC

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 3-12-2023 06:49 發表

話550 usd 左右
內外全鋼唔貴了,74mn真係得V記做到外表最似樣
Akm馬記G記定V記而家都用新模正確尺寸槍身都冇咩所謂

引用:
原帖由 Tom561 於 3-12-2023 14:41 發表
今年moa vfc真係全場焦點
ak74有 sa58 osw有 m16a2有 ppsh有 ppk 有 aps有 9mm pcc有 apc9k有
直接將玩家24年度軍費開支掏空噻
m16a2 都有? 有冇3連發?

吾見有M16A2介紹?

引用:
原帖由 gainax 於 1-12-2023 23:20 發表

V記凡凡都出整多個Ak系列其實合理畢竟Ak市場都好大啊
唔希望佢搞咩全行程,或全行程同半行程可以切換咁樣都無問題
如果好似我們搞全行程軟腳就真係唔好搞了
都係既, 瓣瓣都掂下, 遲早點都會摸到去AK度, 而家叫做做過起點先

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-12-2023 00:16 發表

m16a2 都有? 有冇3連發?
Fb唔見有
係A2照門定c7upper先?

引用:
原帖由 stevechau 於 4-12-2023 09:46 發表

都係既, 瓣瓣都掂下, 遲早點都會摸到去AK度, 而家叫做做過起點先
出多d oldschool仲好,新潮槍幾年就唔hit比第2支更新取代
但舊情懷槍永遠有市場,全新/近全新當年生產既馬仔M16a2 米國賣3~4萬美金一支

m16a2

附件

4-12-2023 21:07

引用:
原帖由 Tom561 於 4-12-2023 21:07 發表
m16a2
正wor
希望有埋3rd burst

DNA 好似已經計劃出 M16A2。
引用:
原帖由 liebherr 於 4-12-2023 08:23 發表
吾見有M16A2介紹?

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-12-2023 01:27 發表

正wor
希望有埋3rd burst
要出A2啦,有三連發可能入支玩下

引用:
原帖由 bennytsang16 於 5-12-2023 09:52 發表
DNA 好似已經計劃出 M16A2。

DNA 內件/內件design都係食vfc
應該要burst版都係等vfc行先

T91係咪有burst唔知個結構係咪近m16a2

V牌又出新瓶舊洒

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

發新話題