發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

師兄你見到佢太幸福啦.........................
6月22日 我想去
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 bonzonie 於 13-6-2008 16:38 發表

師兄你見到佢?

佢未紅之前,成日都見佢落8/f做gym, 佢果屎成日自稱自己嚮上面落黎,
又有幾次嚮18/f度撞到佢,咁未知佢up乜呢~

最近又見佢嚮18/f執d 五點一衫衫衭衭, 都見過下面, 未打下招呼啦

引用:
原帖由 一等兵 於 13-6-2008 19:53 發表
師兄你見到佢太幸福啦.........................
不知怎去講
感激我遇見~

set個roadblock喺柏裕地下

回覆 #619 christopher 的帖子

但係捕佢都無濟於事, 佢好吹得~

回覆 #620 evisdon 的帖子

佢仲死頂自己係參某長?

同佢傾梗係要避重就輕, 如果唔係佢會好冇面架~

引用:
原帖由 evisdon 於 14-6-2008 14:29 發表

佢未紅之前,成日都見佢落8/f做gym, 佢果屎成日自稱自己嚮上面落黎,
又有幾次嚮18/f度撞到佢,咁未知佢up乜呢~

最近又見佢嚮18/f執d 五點一衫衫衭衭, 都見過下面, 未打下招呼啦
人地個半山豪宅會所有得做gym嘛~仲點會上8/F做呢....話時話佢咁0既身形邊忽似做過gym??

引用:
原帖由 evisdon 於 14-6-2008 17:23 發表
同佢傾梗係要避重就輕, 如果唔係佢會好冇面架~
同呢類人講0野小心D好~小心佢一個唔該掹刀仔呀~你知啦,D傻人唔激得嘛!!一陣佢學果位日本仔血洗秋葉原咁,洗廣華街就大檸樂!!洗完分分鐘只係接受精神治療咋...

引用:
原帖由 bravohk 於 14-6-2008 17:50 發表

人地個半山豪宅會所有得做gym嘛~仲點會上8/F做呢....話時話佢咁0既身形邊忽似做過gym??
乜佢住半山ge咩~? 佢話佢住龍祥道果wor~
佢真係8/f果度d menber黎架~ 我至少見過佢5次嚮8/f

...

血洗廣華街

龍翔道.... 好長過喎....
引用:
原帖由 evisdon 於 14-6-2008 18:15 發表

乜佢住半山ge咩~? 佢話佢住龍祥道果wor~
佢真係8/f果度d menber黎架~ 我至少見過佢5次嚮8/f

引用:
原帖由 evisdon 於 14-6-2008 14:32 發表

不知怎去講
感激我遇見~
就順理成章入去個會(唔知有冇ga wor!)
做臥底 !

引用:
原帖由 gtoray 於 14-6-2008 22:56 發表

就順理成章入去個會(唔知有冇ga wor!)
做臥底 !
阿公不如派個生面口的入去啦!

引用:
原帖由 b.jam 於 14-6-2008 23:11 發表

阿公不如派個生面口的入去啦!
你 lor, 都冇人見過你~

發新話題