36 123
發新話題

CAW US Marine M1014 shotgun

CAW US Marine M1014 shotgun

正呀~~終於有喇~
可惜係手拉....

発売予定日: 2007年 2月中旬 (delay)
少々遅れが発生しております。お待たせして申し訳ございません。
メーカ希望小売価格: ¥25,800.(税込27,090.)
設計: 六笠(CAW社員) 六笠研究室(六研)
製作総指揮: 六笠(CAW社員)
生産: 100%国内(CAWグループ)
発射方式: Air cocking卅単発
装弾数: 29発
弾倉方式: Marui M3 同様の脱着式(MgはCAW専用)
HopUp: 可変調整式
Outer barrel: ABS製卅462mm
Inner barrel: 真鍮製卅448mm
Outer frame: ABS製
Inner frame: 亜鉛Die-cast製
Rear sight: 亜鉛Die-cast製 Full adjustable
Stock: 3段階Position(実銃と同じ作動方式)
弾速卅Power: 89m/s 卅 0.8J
総重量: 2,400g
全長: 1,005mm (Stock 延長時)
890mm (Stock収縮時)

配埋個breach compensator夠晒惡。
先撩者賤,打死無怨。

唉....全ABS....唔知買唔買好
希望佢出貨ge finishing 有d圖咁靚

周邊廠應該會出金屬配件。
先撩者賤,打死無怨。

手拉....
點解唔出M590
本來無一物, 何處惹塵埃

好似好膠........

Do gun street has stock yet?

手拉都好吖反正只係一件裝飾品

引用:
原帖由 牧羊人 於 23-2-2007 10:36 發表
手拉都好吖反正只係一件裝飾品
咁點都想佢係一件打得下既裝飾品既...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-2-2007 10:37 發表

ABS +手拉單飛 呢件裝飾品都係要睇吓咩水位

引用:
原帖由 14692 於 23-2-2007 07:52 發表
手拉....
點解唔出M590
Agree!
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-2-2007 10:37 發表

ca870 ,改完打得又睇得

引用:
原帖由 牧羊人 於 23-2-2007 11:02 發表

ABS +手拉單飛 呢件裝飾品都係要睇吓咩水位
6-8XX都會考慮下
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 24-2-2007 13:25 發表

6-8XX都會考慮下
即買喇呢個價 !仲考慮!

引用:
原帖由 牧羊人 於 24-2-2007 13:34 發表

即買喇呢個價 !仲考慮!
我呢d窮人,大家唔會明ga喇
鵰。豹。狸。獅。狒

36 123
發新話題