59 1234
發新話題

[討論]大家對女性用香水有咩睇法?

[討論]大家對女性用香水有咩睇法?

我就好反感la,又唔知人地咩feel,同比人食二手煙無咩分別...
我今日坐mtr...坐低左好快有個女人(2x years old)坐喺我左面...
我同佢左面個牙叔一齊打左個'噴嚏"...頂...我荃灣上車去尖咀...
個牙姐大窩口去尖咀...鞋...而家搞到我傷風>感冒>喉嚨痛......
姐係女人用小小香水無咩所謂...用得多又唔知攻鼻...仲要你又無理由去噪佢...

大家對女性用香水有咩特別感覺?

適當用少少係好 ge
不過接受程度因人而異呢~

回復 2# 的帖子

小小無問題,我都接受到...
但無自知之明嗰d...頭先我真係想喊...頂...

[quote]原帖由 christopher 於 17-6-2008 21:41 發表
小小無問題,我都接受到...
但無自知之明

男人都用啦,有咩問題呀?
工作需要,唔噴唔得。。
我就由十零歲噴到而家。。。習慣左,唔噴唔安落。
以前打game都會噴,但就會選擇一隻無咁勁既噴囉

回復 5# 的帖子

無話唔得嘅...打game我會噴止汗野lor

小小更係無問題啦!D人用黎沖涼先大鑊呀嗎!!

我覺得噴少少好過唔噴...
太多就會惡頂...

引用:
原帖由 christopher 於 17-6-2008 21:23 發表
我就好反感la,又唔知人地咩feel,同比人食二手煙無咩分別...
我今日坐mtr...坐低左好快有個女人(2x years old)坐喺我左面...
我同佢左面個牙叔一齊打左個'噴嚏"...頂...我荃灣上車去尖咀...
個 ...
當然好啦,唔噴同男人有咩分別?我指浸味...

睇你噴咩架喎,又D清D....不過我都頂唔緊個D人噴濃野仲要個樣好''正''個D囉

引用:
原帖由 gtoray 於 17-6-2008 21:42 發表

咁...唔索果d
係分分鐘有反效果ge
Lucky me , 乜香水我都接受到無敏感...
都係果句啦
depends on 條女索唔索啦,索既乜香水都正

不過有D"型"女(麻靚) 加香水有一定LV提升
"Cute" 女或"港"女就加香水一定負面影響

清清地就話姐
我又有鼻而敏感唔系好頂得
最衰地鐵成日有D咁既呀姐

引用:
原帖由 亞mac 於 17-6-2008 22:35 發表
清清地就話姐
我又有鼻而敏感唔系好頂得
最衰地鐵成日有D咁既呀姐