28 12
發新話題

[認真] 終於知咩叫好過去搶

終於知咩叫好過去搶

http://iphone.three.com.hk/website/zh/iplan.html

好過去搶..仲要簽2年約...

呢鑊實會燒焦
3 平時都service 麻麻,突然多左一班iphone客,要預左會事故多...

回復 2# 的帖子

太唔合理/__\
唔好去搶

我洗鬼要佢個無張流量...
用手提電腦出街上唔好...

逼我上先達
逼我買水貨...

引用:
原帖由 lahc 於 1-7-2008 11:37 發表
太唔合理/__\
唔好去搶

我洗鬼要佢個無張流量...
用手提電腦出街上唔好...

逼我上先達
逼我買水貨...
Ⅰ.有先算…
Ⅱ.有果陣個價又唔知幾多…

conclusion:

p.s.我係wm機派來的
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

話時話....我上左3G之後...都冇咩用過d 3G服務....

佢果個268 plan...其餘用量同我一樣,但係多左500MB上網.....500MB!? 即係幾多!? 頂!? 預繳兩千幾!?

3 d人個腦裝屎ga!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-7-2008 11:39 發表
話時話....我上左3G之後...都冇咩用過d 3G服務....

佢果個268 plan...其餘用量同我一樣,但係多左500MB上網.....500MB!? 即係幾多!? 頂!? 預繳兩千幾!?

班潮人個腦裝屎就真
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-7-2008 11:39 發表

你上gprs都係用緊3g速度架
我打比你同你玩video call啦

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-7-2008 11:39 發表

Ⅰ.有先算…
Ⅱ.有果陣個價又唔知幾多…

conclusion:

p.s.我係wm機派來的
有冇咩wm 機 推介下..?

引用:
原帖由 lahc 於 1-7-2008 11:56 發表

有冇咩wm 機 推介下..?
戴也文~

引用:
原帖由 louisli 於 1-7-2008 12:04 發表

戴也文~
原子V
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 louisli 於 1-7-2008 12:04 發表

戴也文~
diamond....
宜家街價幾多...??

冇人渣住支槍指住你個頭逼你去買
佢出得咁既價就自然有人去買(possibly me)

加埋$7XXX, 以iphone3G既吸引力, apple唔吊再高D黎賣算係咁

老實講, 如果太平既,到時比人玩潮左周街都係, 你又未必會想要
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 1-7-2008 12:17 發表
冇人渣住支槍指住你個頭逼你去買
佢出得咁既價就自然有人去買(possibly me)

加埋$7XXX, 以iphone3G既吸引力, apple唔吊再高D黎賣算係咁

老實講, 如果太平既,到時比人玩潮左周街都係, 你又未必會想要
唔係話佢plan貴ga=-=
只不過佢d通話分鐘少到..,

李+X又一搶錢之作?!

28 12
發新話題