29 12
發新話題

一位自稱華裔美軍的 BLOG

引用:
原帖由 Rager 於 18-7-2008 18:01 發表

咪小吳KIA左咩?
佢唔系KIA
我意思做兵既系網上留個足跡、KIA後都會留返D野比識既人(same as墓銘一樣)

小吳上年初時出任務失跡到而家 大家早就認為佢死左了

引用:
原帖由 alien 於 18-7-2008 21:48 發表

佢唔系KIA
我意思做兵既系網上留個足跡、KIA後都會留返D野比識既人(same as墓銘一樣)

者佢出任務之後失蹤?

引用:
原帖由 alien 於 18-7-2008 21:48 發表

佢唔系KIA

法國果邊話遺體已尋回了
願佢安息吧
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 Rager 於 18-7-2008 22:00 發表

者佢出任務之後失蹤?
出完任務之後搭船回國果陣於海上MIA…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 19-7-2008 11:47 發表

而家睇佢外籍兵團既介紹網硬系會有D心酸

敬禮!
RIP

引用:
原帖由 RYODLi 於 19-7-2008 11:47 發表

咩係MIA??

引用:
原帖由 navyjaa 於 17-7-2008 23:50 發表
條友係大6佬..>~~~~~ 我呸
係美國佬

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 19-7-2008 14:35 發表

咩係MIA??
MIA失跡
KIA陣亡
WIA受傷

回復 10# 的帖子

''條友係大6佬..>~~~~~ 我呸''  

小心你用詞!
你呸人?憑咩?
人地寫BLOG,5得?有法律話5得?
話人大6佬....你就鄉下佬...都5識尊重人!
''狗眼看人低''   

小吳  

我向你敬禮!

上年我都sd過E貓問小吳關於法軍軍章D野…
世事無常
法軍既象徵~!

May God Bless you...

引用:
原帖由 RYODLi 於 20-7-2008 01:42 發表
上年我都sd過E貓問小吳關於法軍軍章D野…
世事無常
我都有問過佢刀的問題

29 12
發新話題