發新話題

[認真] 今期港版電擊hobby8月號有點兒呃錢....

今期港版電擊hobby8月號有點兒呃錢....

有冇人有睇

貴左兩蚊仲要內容少左一倍....
後面有4分1係漫畫....

近呢一兩年已經好少砌模型既教學架啦....
今年好似得3月號有講過下噴槍....
加上本野越黎越貴....

好過份....

你比得起o既
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 20-7-2008 01:36 發表
你比得起o既
佢係離譜在講手版公仔果度得番兩頁紙
頂......

諗番起幾年前...本野好似仲賣緊2字尾定3字頭...又多教學分享wo...

引用:
原帖由 101653 於 20-7-2008 01:41 發表

佢係離譜在講手版公仔果度得番兩頁紙
頂......

諗番起幾年前...本野好似仲賣緊2字頭...又多教學分享wo...
教到無野好教
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

呢牌好似好多野都加左價但縮左水…
我今日留意到可口可樂賣緊原價但好似細罐左…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 20-7-2008 01:44 發表

教到無野好教
咁手版公仔呢???
以前果d山本五十六, 王留美, 藤林杏, 來來谷唯湖去哂邊道???

e家佢期期都好似幫d機賣廣告咁......
砌好左d機影幾張相就算......最多比埋個配色表比你......
有d機仲講左幾期......
乜野雪崩型Exia?? 乜野最新商品速報?? 我兩個月前已經聽緊啦...

不嬲睇日本版

唔好意思...我最多去中央圖書館睇...

睇本地野,機x 世界都幾好.....
不過我都幾年冇睇

無必要就唔好期期買la,反正D野來來去去都是果D野

引用:
原帖由 joey 於 21-7-2008 00:19 發表
無必要就唔好期期買la,反正D野來來去去都是果D野
佢失雞無神又整一期教學你估佢唔到架ma....
正如一部機....佢教你用塑膠板搏長對翼/支炮....
我未睇之前都唔知有人會咁做....原來可以咁做....等等....

加上最衰佢係封袋....唔可以係7仔/0k度睇下佢講咩先買....

你有砌開模型?

我未買過呀,上K島乜都有得睇

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-7-2008 22:05 發表
你有砌開模型?

我未買過呀,上K島乜都有得睇
近呢一年冇砌....自從d機比人掉哂之後........

就快倫到d槍比人掉架喇....

堅決不上k島!!!!!!!!!

發新話題