發新話題

打得成既話...會幾甘...

嘩~今次仲唔十

[quote]原帖由 gtoray 於 21-8-2008 08:22 發表
嘩~今次仲唔十

COME  ON COME ON

唔好打咁大啦,我地就話放假姐,好多人好陰公架....

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 21-8-2008 13:32 發表
我果日要去影學生相....
星期二又有中六講座...唔該吹遲2日啦

引用:
8號風球機會將無可避免(100%) 暫時以40%機會率的情況推斷,改掛8號的時間預計將會於22日0時至4時,直至22日下午4時後除下如有修改,將會在第二份警報作出

鸚鵡除在昨晚初時短暫向西北移動外,於午夜至今晨均採取較偏西方向移動。天文台已大幅修改對鸚鵡未來勢的預測圖。根據最新預測,鸚鵡有可能會在明午初時在香港東面一百公里內掠過。而日本及廣東方面最新的預測更是鸚鵡會面吹襲香港。如有關預測誤差 大,本港有可能明日清晨至 上需要發出八號烈風或暴風信號(可維持至黃昏);如鸚鵡面吹襲香港或極為接近香港(在五十公里內掠過),更有可能在中午 右要發出九號烈風或暴風增強信號,甚至十號颶風信號。

引用:
原帖由 Raymomd2003 於 21-8-2008 14:04 發表

星期五打,星期六咪走晒?
不過都好過星期日先打......
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

3號啦,3號啦

頭先新聞講凌晨8號的機會唔大!
oh,咁我即係使唔使返工....

引用:
原帖由 ea4101 於 21-8-2008 23:37 發表
頭先新聞講凌晨8號的機會唔大!
oh,咁我即係使唔使返工....
唔想返呀

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 22-8-2008 00:05 發表

唔想返呀
好!咁我地一齊又做馬迷啦

8號 8號 8號 8號 8號 8號......

我想返晏d.....................................

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 21-8-2008 13:32 發表
我肯定做到甩轆

唉...... 今鋪大鑊...... 工場大把貨先黎打風......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

鸚鵡呀鸚鵡..你飛快些少啦...........Orz

我唔要返工呀......

發新話題