50 1234
發新話題

九號啦!!

九號啦!!

會唔會上10呢?

我都仲記得上次10...成9年前啦
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

九 號 烈 風 或 暴 風 增 強 信 號 , 在 下 午 1 時 40 分 發 出 。

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告
九 號 烈 風 或 暴 風 增 強 信 號 , 在 下 午 1 時 40 分 發 出 。

預 料 當 鸚 鵡 接 近 香 港 時 , 本 港 風 力 顯 著 增 強 。

在 下 午 2 時 , 颱 風 鸚 鵡 集 結 在 香 港 天 文 台 之 東 南 偏 東 約 40 公 里 , 即 在 北 緯 22.1 度 , 東 經 114.5 度 附 近 , 預 料 向 西 北 移 動 , 時 速 約 14 公 里 , 趨 向 本 港 。

預 料 鸚 鵡 將 於 未 來 數 小 時 橫 過 本 港 。 現 時 本 港 多 處 吹 烈 風 , 風 勢 會 進 一 步 增 強 。

在 過 去 一 小 時 , 橫 瀾 島 、 大 尾 篤 及 赤

唔知會唔會十號波
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

今次打到咁應, 10號應該無問題啦~~

但係我印象中好似早幾年就試過一次10號, 唔知係唔係我記錯呢......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

千祈唔好 好正經野要做

引用:
原帖由 HunterX 於 22-8-2008 13:44 發表
今次打到咁應, 10號應該無問題啦~~

但係我印象中好似早幾年就試過一次10號, 唔知係唔係我記錯呢......
上一次10...1999 成9年前
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

好野~有得打下= =

西環尾今早都仲好勁風下,但係上到九號之後到依家都係靜哂~

天文台話可能掛十

岩岩去入d乾糧,我買完野之後連百佳都閂門囉!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-8-2008 14:23 發表
岩岩去入d乾糧,我買完野之後連百佳都閂門囉!
係?咁 d staff 走得去邊?

黃大仙好靜
唔似九號

[quote]原帖由 gtoray 於 22-8-2008 14:21 發表
天文台話可能掛十
鵰。豹。狸。獅。狒

出面靜哂,一d都唔似打風,好得人驚......

天文台話十號機會低....

50 1234
發新話題