23 12
發新話題

[問題] 勳章

勳章

我想問下e度D勳章有幾多種同點先可以攞到?
THX

睇唔到相???

常設的有:
晝夜不眠獎 - 每月最長時間 online 的會員
發帖之星 - 每月發帖最多的會員
分享之星 - 頒給對論壇有貢獻之會員
軍事之星 - 頒給對軍事版有貢獻之會員
Wargame之星 - 頒給對wargame版有貢獻之會員
傑出版主勳章 - 頒給版主的
軍展會特別勳章 - 對軍展會有特別貢獻之會員
遊戲之星 - 對game 版有特別貢獻之會員
CGF 服務勛章 - 頒給對 cgf 有實質服務之會員
英勇勳章? - 勇士?!
榮譽勛章 - 頒給對 cgf 有重大貢獻之會員
Follow Me - 頒給新手指南作者
榮譽會員勛章 - 不定期推出給會員認購

其他仲有幾個非常設的就不介紹了, 有興趣的可翻閱論壇公告

好似唔覺有個個月比晝夜不眠獎同發帖之星既?

引用:
原帖由 阿堅 於 26-8-2008 16:53 發表
好似唔覺有個個月比晝夜不眠獎同發帖之星既?
因為唔會重複頒獎比已得章會員

榮譽會員勛章 -  不定期推出給會員認購

認購?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 3# 的帖子

公公
點先為之勇士啊

引用:
原帖由 gtoray 於 26-8-2008 17:04 發表

因為唔會重複頒獎比已得章會員
我好想笑

阿公....我上個月個晝夜不眠獎呢?
點解我今個月變左0小時
個英勇勳章咁似紫心勳章....

回復 9# 的帖子

你知不知紫心係點至有
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 1-9-2008 21:13 發表
你知不知紫心係點至有
於戰鬥中受傷
比粒子彈擦中屁股都入數
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

引用:
原帖由 阿堅 於 1-9-2008 20:01 發表
點解我今個月變左0小時
唔記得 check
依家比~依家比~

引用:
原帖由 阿堅 於 1-9-2008 20:01 發表
點解我今個月變左0小時
晝夜不眠獎長時間都係幾個member壟斷
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 13# 的帖子

我已經風光不再了....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 11# 的帖子

唔死都坐輪椅!唔好預ms
尊重人格, 請勿抄習

23 12
發新話題