45 123
發新話題

求助...ACU襯咩VEST好?

引用:
原帖由 gtoray 於 3-3-2007 23:47 發表

But Tan OTV only use by Marine
忘記左

引用:
原帖由 gtoray 於 3-3-2007 06:59 PM 發表
3D OTV with ACU
woodland OTV also ok ga~~

引用:
原帖由 THK_FireKinji 於 2007-3-2 00:13 發表

都好
又比多個選擇我,,,

但係貴唔貴?
¥47250.......................
我的雀雀..............................Orz

[路過]個mask好正

引用:
原帖由 devil-sniper 於 4-3-2007 01:05 發表

¥47250.......................
mother...plz help me

咁貴...
我買番吉打算-.-

經過考慮
我都係決定買多件吉打算(經濟問題 )
件3d otv係底
吉打vest著面
大家有冇意見 ?

引用:
原帖由 gtoray 於 3-3-2007 23:47 發表

But Tan OTV only use by Marine
又多一樣智識喇

用y帶把啦,學員look

引用:
原帖由 THK_FireKinji 於 4-3-2007 02:47 發表

mother...plz help me

咁貴...
我買番吉打算-.-

經過考慮
我都係決定買多件吉打算(經濟問題 )
件3d otv係底
吉打vest著面
大家有冇意見 ?
朋友就係買左呢件? 都好正喎!!! 係吉打定copy? 幾多錢同埋響邊度買呀?

回覆 #11 golliwog19 的帖子

where can i buy it?

抱歉推一推舊post
請問下面呢隻vest係咪全美軍通用?

引用:
原帖由 Davis 於 6-5-2007 22:13 發表
抱歉推一推舊post
請問下面呢隻vest係咪全美軍通用?
it is a Guarder vest
Copy from BHI commando vest

卡其色

otv仲加呢件野上去......你試下就知咩事..............

引用:
原帖由 gtoray 於 6-5-2007 22:35 發表

it is a Guarder vest
Copy from BHI commando vest
wxc大整估, d pouch亂q咁上...搞到好似大陸野咁...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 6-5-2007 23:59 發表

wxc大整估, d pouch亂q咁上...搞到好似大陸野咁...
咁X大鑊
睇黎唔洗買呢隻vest la

45 123
發新話題