16 12
發新話題

十月初五的月光~

十月初五的月光~

唔知除左我重有冇人返追呢....
頭先果集睇到我眼濕濕

引用:
原帖由 gtoray 於 4-9-2008 02:06 發表
頭先果集睇到我眼濕濕
冇錯

以前睇此種苦情戲, 會幾投入

而家睇D新劇, 總係覺得太濫用,

一係就晚晚都鬧交,家嘈屋閉

一係就晚晚都死老豆咁, 喊都你煩,

特別係胡X兒, 覺得佢晚晚都定時發癲

pls del ....

引用:
原帖由 gtoray 於 4-9-2008 02:06 發表
頭先果集睇到我眼濕濕
有阿....有睇番....

我老婆今集都濕左(對眼)...

阿公返工有冇對D俊男吹銀雞呀~~~

我dl番張x霖果首祝君好黎聽

日日係度播....

最憎d 鬧交劇
時裝古裝都唔會睇

電視接近唔睇咁滯,而家o係電腦播番同事三分親睇
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

尋晚追曬全套.....
文初好慘呀.....

感動位:

1.QE知海景在癌症應承和海景叔結婚
2.文初叫"媽"
3.文初被生母摑要他出聲叫"阿媽"
4.海景叔知自己在癌症但不去醫治

....初哥哥

引用:
原帖由 louisli 於 4-9-2008 12:48 發表
最憎d 劇
時裝古裝都唔會睇
啲人以為
鬧交=好戲
你看MK好X量

B20兄.....咪提佢地啦............

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-9-2008 20:55 發表
B20兄.....咪提佢地啦............
"咪提佢地啦"
是不要提還是提
唔明...
"咪"字高音和低音也差很遠

你舊老板上Face喎...

槍 癡 開 槍 廠   BB 彈 變 銀 彈

聽 過 不 少 人 講 ﹕ 「 做  行 厭  行 。 」 有 這 種 心 態 的 人 , 大 概 不 會 發 達 。 只 有 愛 自 己 的 工 作 才 會 畀 心 機 做 , 才 有 機 會 做 得 好 , 這 是 邏 輯 , 若 工 作 是 自 己 興 趣 , 就 更 錦 上 添 花 。
像 龐 振 華 。
自 小 時 候 與 兄 長 用 利 是 錢 買 了 第 一 把 玩 具 槍 後 , 兩 兄 弟 便 瘋 狂 愛 上 這 玩 意 。 中 學 時 已 開 始 替 同 學 仔 砌 槍 賺 零 用 錢 , 00 年 更 成 立 《 Classic Army 》 , 專 生 產 金 屬 氣 槍 零 件 , 既 娛 己 又 賺 錢 。 短 短 8 年 內 , 由 賣 零 件 再 設 廠 打 造 自 家 品 牌 — — 全 球 唯 一 全 金 屬 氣 槍 , 產 品 更 銷 售 到 美 國 、 歐 洲 、 日 本 和 南 美 洲 等 地 , 又 在 香 港 、 台 灣 設 零 售 店 , 每 月 營 業 額 高 達 六 、 七 十 萬 。 能 有 這 樣 成 績 , 說 穿 了 , 事 事 以 玩 家 心 態 出 發 , 就 是 成 功 之 道 。

http://education.atnext.com/inde ... mp;issueID=20080910

初哥哥講到野喇 !!

雖然我喜歡海琳多D...

16 12
發新話題