發新話題

阿芝廚房,食完洗胃先再講

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-9-2008 20:09 發表

為左保護可愛的怪妹妹,無辦法 ( )
用color cover 住算啦
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

個幾鐘都冇回應,看來出事了.....................!!!
永遠懷念~~~~~~~~~~~~~~莊家-犯罪無間 !!
......................................( )
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

怪妹妹........正姐姐呀....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-9-2008 22:47 發表
怪妹妹........正姐姐呀....
呢個係細果個, 大果個仲係NZ......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

估唔到我仲有命返到屋企............
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 gf13vergil 於 7-9-2008 22:21 發表
怪妹妹真系甘可愛
差唔多有我咁可愛~~~
-但丁

細d咪重好...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-9-2008 23:14 發表
細d咪重好...
係細好多~~ 你咪亂黎~~~
-但丁

我屋企大細叫唔到 太多人

ps D意粉真係..........................

好衰架 一個二個....
人家都係為左大家健康所以煮d清淡D既野咋嘛......
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 ATM 於 7-9-2008 23:32 發表
我屋企大細叫唔到 太多人

ps D意粉真係..........................
awy, 我同小妹都好多謝ATM師兄既熱情招待~~~
-但丁

D 格仔好大 je ....

引用:
原帖由 HunterX 於 7-9-2008 23:59 發表

awy, 我同小妹都好多謝ATM師兄既熱情招待~~~
怪叔叔 我地唔記得左夾番錢俾atm...................................
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 27# 的帖子

大格仔遮得好d嘛
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 00:01 發表

怪叔叔 我地唔記得左夾番錢俾atm...................................
係喎...!!!
-但丁

發新話題