26 12
發新話題

跳∼水鬼隊

玩水玩得好開心
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

水花過大,壓水唔夠,入水花式難道太低
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 21:54 發表
水花過大,壓水唔夠,入水花式難道太低

你呢個reply太正了。
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2008 01:56 發表

你呢個reply太正了。
身體未完全伸展,入水角度唔夠垂直,d動作o係板下先完成,相信評判唔會比好高分數(奧運效應)

ps 其實重可以改少少變韻律泳版
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

d bb 彈會唔會塞住d去水位~

回復 6# 的帖子

韻律泳就明顯編排過於單調,表情不足

回復 7# 的帖子

c兄你不如話佢支槍死唔死得啦!

引用:
原帖由 Boniface 於 9-9-2008 08:59 發表
韻律泳就明顯編排過於單調,表情不足

出水的時候水花太大,完全無表情,基本功好差d腳趾完成無蹬直,完全無編排的圖案,姿態唔夠優美

你地真幸福在浴缸玩花式!我地就.............
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 10-9-2008 19:37 發表

你地真幸福在浴缸玩花式!我地就.............
爺爺~ 果架咩來的?

引用:
原帖由 ACYY 於 10-9-2008 21:58 發表

爺爺~ 果架咩來的?
應該係推進器掛..

引用:
原帖由 ACYY 於 10-9-2008 21:58 發表

爺爺~ 果架咩來的?
一隻沉緊的"蒼海一聲笑"

水鬼在泳池訓練算是一絕..............仲要在不是標準池(短過50m)ms一度懷疑作者自編自導
尊重人格, 請勿抄習

26 12
發新話題