發新話題

[認真] 有無朋友睇左牛肉飯店片段

有無朋友睇左牛肉飯店片段

單野響好多個台唱得好勁......
好似係觀塘字母商場分店既女職員
希望快d捉到人啦...個女仔唔好彩
睇完我覺得唔似係老強,但都唔會係自願.....

引用:
原帖由 亞延 於 10-9-2008 14:44 發表
單野響好多個台唱得好勁......
好似係觀塘字母商場分店既女職員
希望快d捉到人啦...個女仔唔好彩
睇完我覺得唔似係老強,但都唔會係自願.....
無頭無尾......搞乜鬼???
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

疑似強姦短片

亞延, PM pls
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 10-9-2008 14:53 發表
疑似強姦短片

亞延, PM pls
作戰行動代號:狐狸
行動目標: 吉  家    員工     姦    片
檔案編號: MOV00423
檔案格式: 3GP
PM不能.....唔係相黎架大哥

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-9-2008 14:47 發表

無頭無尾......搞乜鬼???
你無睇報紙?

引用:
原帖由 亞延 於 10-9-2008 15:05 發表

你無睇報紙?
只有睇yahoo news...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

搞都唔好在公司搞啦

佢話打999wo.....

正義使者又要出動。[attach]54892[/attach]

真係痴Q線....拉Q哂班high high啦....
個女仔超慘囉.....俾人咁強...

回復 4# 的帖子

c兄小心呀!小心又來多單淫照事件!!

以前的朋友…現在都哪裡去了…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

煩請PM!!! 謝謝!!!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-9-2008 19:41 發表
煩請PM!!! 謝謝!!!
自己去狐狸搵啦...

朋友~
快找我吧~

發新話題