發新話題

[認真] 有無朋友睇左牛肉飯店片段

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-9-2008 23:15 發表

算吧啦你~
我唔信我搵唔到
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-9-2008 23:15 發表

算吧啦你~
同意

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-9-2008 22:42 發表

我就唔信咁搞完重會話自願...
假設你係一個男同事, 你會唔會無啦啦搵幾個男同事去姦一位女同事先? 而且o向公司喎!
而且條女重唔掙扎, 唔叫救命, 而且重得閒理自己個bar係唔係爛左喎....
所以我覺得係條女唔多唔少都有自願心態,所以先會發生

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-9-2008 23:23 發表

假設你係一個男同事, 你會唔會無啦啦搵幾個男同事去姦一位女同事先? 而且o向公司喎!
而且條女重唔掙扎, 唔叫救命, 而且重得閒理自己個bar係唔係爛左喎....
所以我覺得係條女唔多唔少都有自願心態,所以先會發 ...
溫馨提示..bra

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 10-9-2008 23:28 發表

溫馨提示..bra
sorry, 手快打錯

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 10-9-2008 23:28 發表

溫馨提示..bra
佢個音係讀成咁喎但係
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-9-2008 23:23 發表

所以我覺得係條女唔多唔少都有自願心態,所以先會發 ...
不過...佢中段話唔好,d人繼續上...咁佢已經係"不願意情況下發生",咁樣...老強,sorry,洗屎忽坐監啦~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2008 00:16 發表

不過...佢中段話唔好,d人繼續上...咁佢已經係"不願意情況下發生",咁樣...老強,sorry,洗屎忽坐監啦~
段片係證物
告左都仲要睇下人證講咩
條女係慘 但可能佢太天真

而家吉野家變左做淫慾專門店

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 11-9-2008 00:31 發表

段片係證物
告左都仲要睇下人證講咩
條女係慘 但可能佢太天真
anyway 佢都係俾人插..插到好痛, 好唔願意....完~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2008 00:32 發表

anyway 佢都係俾人插..插到好痛, 好唔願意....完~
我地依D 「第三方」 最多只能推測

我覺得好似半推半就, 欲拒還迎.

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 11-9-2008 00:35 發表

我地依D 「第三方」 最多只能推測
唔通做當時人玩埋一份咩...等睇戲啦各位~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2008 00:38 發表

唔通做當時人玩埋一份咩...等睇戲啦各位~
咁就要睇下香港警方做唔做到野比人睇

.............我覺得....唔洗睇到太深入先,一開頭"飽魚"同"腸仔"已經係"等待進入"裝態,而個女仔竟然仲係講"唔好玩啦"......

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-9-2008 01:05 發表
.............我覺得....唔洗睇到太深入先,一開頭"飽魚"同"腸仔"已經係"等待進入"裝態,而個女仔竟然仲係講"唔好玩啦"......
師兄點睇到`鮑魚`已經到了`等待進入`裝態?快d分享下

發新話題