發新話題

[認真] 有無朋友睇左牛肉飯店片段

我覺得條女係自願先既
只係後來因為多人或者拍片既關係先唔願意囉...

有冇師兄覺得…
話「打999」果把聲同女主角把聲唔係好似?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 11-9-2008 02:29 發表
有冇師兄覺得…
都唔係同一個人

輪姦片上網 警拘三人
(星島)9月11日 星期四 05:30
(綜合報道)

(星島日報    報道)一段用手機拍攝懷疑強姦短片,近日在手機網絡流傳,片中可見一名穿着食肆員工制服少女,疑被數名男同事施暴,警方商業罪案調查科    科技罪案組,接獲市民舉報展開調查,昨日分別在沙田    及大埔    ,拘捕三名涉嫌強姦的青年帶署助查,並正聯絡女事主了解案情。

警方發言人證實,有人發現一段懷疑涉及強姦成分的手機短片向警方報案,商業罪案調查科科技罪案組經調查後,昨日採取行動,先在沙田拘捕兩名分別十六及十七歲青少年,至晚上再在大埔拘捕另一名十九歲青年帶署助查。

警聯絡女事主了解案情

三名被捕青少年,今晨仍被扣留助查,警方懷疑三人涉及一宗強姦案,同時聯絡手機短片中女事主,以了解案情,不排除稍後會落案檢控涉案者。

該段手機短片最近被人轉移到網上散發,片長約兩分鐘,看過短片網民稱,片中只有兩男一女入鏡,他們穿着類似一家食肆員工制服,樣貌清晰可見,拍攝背景看似寫字樓或休息室,兩男子脫衣,並脫光少女衣服,一前一後向少女施暴,受害女事主數度掙扎及叫不要,畫面令人感到不安,其間更有一把女子聲說「打九九九」報警。

手機傳淫照屬違法

有法律界人士稱,在互聯網或手機發放淫褻照片或影片,均屬違法,自年初疑似藝人裸照事件後,再無人敢用互聯網發送照片,若用手機傳送,只要警方透過手機號碼及網絡供應商,便能查出發送者,將其緝拿歸案。本報記者

搞掂

引用:
原帖由 RYODLi 於 11-9-2008 02:29 發表
有冇師兄覺得…
晨早已經話唔係同一個人

引用:
原帖由 paklun 於 10-9-2008 22:48 發表

咪就係!

完全冇反抗......
其實,雖然係行動上無反抗
but如果當時是處於不願意0既狀態的話
強奸應該告得入
因為,"強奸"一般黎講,是違反一方的性自主權,只要女方唔願意的話,其實都可以告得
當然,每個案例都唔同,告唔告得入睇情況啦

聲background聲
好似仲有多一個女仔係現場旁觀

我睇倒個女仔個鼻好似有血喔....佢既左手都好似有喔....

依d不知所謂既人渣...
拉哂番去切就岩...

引用:
原帖由 菊花碟 於 11-9-2008 12:34 發表
我睇倒個女仔個鼻好似有血喔....佢既左手都好似有喔....
可能條女係處.....

引用:
原帖由 紗夢 於 11-9-2008 12:52 發表
依d不知所謂既人渣...
拉哂番去切就岩...
齋切咁so?

隔離POST興玩用電

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-9-2008 13:08 發表

齋切咁so?

隔離POST興玩用電
係我用砂紙磨爆佢
再上天拿水 爽死佢

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-9-2008 13:08 發表

齋切咁so?

隔離POST興玩用電
唔係用兩支筆夾咩?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 11-9-2008 13:04 發表

可能條女係處.....
咁得人驚?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 11-9-2008 13:04 發表

可能條女係處.....
我死都唔信!

發新話題