20 12
發新話題

超級大國請救救孩子?

超級大國請救救孩子?

大頭嬰,毒奶粉,假貨何時了.............拉去打靶喇
尊重人格, 請勿抄習

回復 1# 的帖子

冇咩良心...真係....唉
咩都有假既 求求其其咩野都放入去d食物度....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

唔係求求其其放入去 ga ....

引用:
原帖由 gtoray 於 16-9-2008 19:09 發表
唔係求求其其放入去 ga ....
無錯, 計到盡哂點樣賺最多先放入去~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

已經唔係 似同唔似... 係 食得同唔食得.....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 3# 的帖子

果間打靶公司已收到新西蘭總理通知.................直至上到北京才.................
尊重人格, 請勿抄習

而家果兩兄弟荒唔係替死鬼
小道話今次點解突然咁快做野係因為三鹿新西蘭大東發現有問題通報左佢地唔做野
人地炸型俾總理知.....新西蘭總理開口話中央,佢先拿拿淋話做野
新聞影個中央官員問佢點解而家先知咁大單佢仲厚面皮到話如果得一兩個BB出事你點可能咁快唸到係D奶粉有問題......

引用:
原帖由 阿芝 於 16-9-2008 19:19 發表
已經唔係 似同唔似... 係 食得同唔食得.....
錯! 係食左快死定慢死~~!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 MS 於 16-9-2008 19:04 發表
大頭嬰,毒奶粉,假貨何時了.............拉去打靶喇
d 人窮,諗到有咩賺到錢的都會去做
大把人叫做有錢,去開工廠,但無人做設計... 只識生產,唔識開發,得鋪牛力唔用腦,唯有抄...
再加上地方官的黑吃黑

儘管我地已經好努力地掃完一間又一間廠,在網上掃左過十萬個拍賣/網站
但只要有以上的人存在,呢d 問題仍然會有

仲有好多落後的地方都跟隨緊... 越南、泰國...

引用:
原帖由 亞延 於 16-9-2008 19:30 發表
而家果兩兄弟荒唔係替死鬼
小道話今次點解突然咁快做野係因為三鹿新西蘭大東發現有問題通報左佢地唔做野
人地炸型俾總理知.....新西蘭總理開口話中央,佢先拿拿淋話做野
新聞影個中央官員問佢點解而家先知咁大單佢 ...
一個月前是"京奥"
地方官做又死唔做ヌ死
九月頭才做
唉...但已多人受害

死喇!我食左d問題果隻雪條!

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 16-9-2008 21:22 發表
小便點呀?

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 16-9-2008 21:22 發表
微量o者
無咩事的

引用:
原帖由 B20_hk 於 16-9-2008 21:29 發表

小便點呀?
仲好暢順!

20 12
發新話題