發新話題

[更新]唱k版聚吹水區

[更新]唱k版聚吹水區

要練下了!!!!!>0<y

人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

你呢個比賽,有無阿公的應可係官方ga
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

比賽咁大鑊~~

回復 3# 的帖子

yeahhh
人怕出名 芝怕肥/_\

會唔會無咩人去嫁?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 21-9-2008 12:25 發表
會唔會無咩人去嫁?
我第一個話唔去!

咦 原來大家對比賽兩個字咁大反應?!
我純粹諗住等每個人都可以唱番首咋喎....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 21-9-2008 13:38 發表
SOLO唔係問題....比賽就唔好喇....怕輸ma....

引用:
原帖由 阿芝 於 21-9-2008 13:38 發表
更重要的一個問題,係你用左官方

cgf官方呢個唔可以亂用
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-9-2008 18:41 發表

更重要的一個問題,係你用左官方

cgf官方呢個唔可以亂用
除非阿公係比賽後加番個K歌之王勳章比勝出者啦

係時候出走音真經

回復 9# 的帖子

我...我....
好啦我錯.___.
溝通上出現左少少誤會...
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 10# 的帖子

呢個就睇下阿公考慮成點喇~
人怕出名 芝怕肥/_\

好耐好耐無唱過...... 大鑊了...................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回復 14# 的帖子

一齊唱 "如我知錯~~~可否奶廉最初~~~~~~~"
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題