發新話題

其實飲酒大家會訓定係醒?

引用:
原帖由 levistone 於 22-9-2008 13:18 發表
我會剪片, 第二日會記唔得部份既記憶
唔係叫斷片嗎??

通常都係飲...湯....暈....醒....飲.......湯....暈....醒....飲...不停重覆=.=

老老實實, 湯、暈、醒、訓都試過, 係咪試過斷片...........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

以啤酒計
3-4罐=好high、好健談
5-6罐=腳步浮浮、好眼訓
7罐more=湯

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 22-9-2008 13:28 發表

唔係叫斷片嗎??
剪片係間歇性失憶, 即係大至係行得走得, 自己識返屋企, 對之前幾個鍾做過d乜有d印象
可能你個fd話比你知"你尋晚咁咁咁喎", 但你會完全唔記得做過
應該係飲烈酒先會咁

斷片係由"林"左開始原全唔知發生咩事, 即係訓左一段時間

回復 11# 的帖子

係?!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

我好好彩 仲係未試過話想湯...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

醒,我會好有意識要自己散酒
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

會 湯 一眼訓 , 但未試過斷片

回復 11# 的帖子

i agree~
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 阿芝 於 22-9-2008 16:31 發表
我好好彩 仲係未試過話想湯...
5mins 自隊2l汽水你就可以試到唔醉都湯的感覺
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我都未試過湯,但一過量個頭就fingfing吓!又好眼瞓囉!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 18:52 發表

5mins 自隊2l汽水你就可以試到唔醉都湯的感覺
礦泉水都得啦

ps.我最高紀錄都係17分鐘隊三支1L"波啦卦"(仲要未飲哂.....正確講兩支半).....之後即湯.....

引用:
原帖由 101653 於 22-9-2008 20:40 發表

礦泉水都得啦

ps.我最高紀錄都係17分鐘隊三支1L"波啦卦"(仲要未飲哂.....正確講兩支半).....之後即湯.....
汽水有氣快好多

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-9-2008 20:45 發表

汽水有氣快好多
我最快6秒清一鑵可口可樂BUT之後再飲多兩鑵要入廁所  

PS.我FD最快4秒....

發新話題