發新話題

坐 mini-bus 有便衣捉唔攬 seat belt

引用:
原帖由 gtoray 於 23-9-2008 21:55 發表
差唔多到尾站, 有條友冇啦啦轉位坐我隔離 (我坐近門口雙人位)
心諗...洗唔洗咁心急落車呀?
跟住到差唔多埋站, 仲企埋起身
心諗.....有冇咁趕呀?
跟住先表明身份
3部鐵馬侍候
哈, 全車8個人得我同另一個人有攬  ...
唔係阿[女麻], 我領硬! 好彩呢排搭巴士

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 23-9-2008 21:58 發表
捉左o個d 要唔要罰錢??
最高罰款盛惠五叉

回復 17# 的帖子

5叉即係...5...百?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 23-9-2008 23:30 發表
5叉即係...5...百?
3個零呀小妹妹

的士我一定會"攬", 但小巴就. ..

回復 19# 的帖子

仲貴阿!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 20# 的帖子

我都係....
不過以後我會乖了._. (記得的話)
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-9-2008 22:17 發表
次次都有攬.... 捉我呀笨!
Me too........................
我的雀雀..............................Orz

回復 23# 的帖子

我平日都好少見到人有攬...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 23-9-2008 23:49 發表
我平日都好少見到人有攬...
因為條belt/例仲新,
而且仲係有d有, 有d冇
有d人又壞疑個個唔攬, 自己攬係咪好怪相

回復 25# 的帖子

短程既時候...係有小小怪既...^^"
人怕出名 芝怕肥/_\

我次次都會攬...... 因為入沙頭角有叔叔上車查證件.......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 24-9-2008 01:50 發表
短程既時候...係有小小怪既...^^"
捉多d, 大家就唔會覺得怪 ga 喇

回復 27# 的帖子

你咁型 咪俾佢查下囉~~
人怕出名 芝怕肥/_\

通常都戴,搭巴士都會(番香港個陣)
有時搭巴士,隔離位見我戴佢都會跟住戴
意外既野真係話唔埋,就算自己點小心都好,人地出錯都未必避到,更何況搭車堂軚唔係你度?

發新話題