發新話題

heroes迷請進

引用:
原帖由 HunterX 於 25-9-2008 03:18 發表

唔洗擔心, 美國佬拍劇, 收得就一定會好迷咁, 一直拍一直拍.....
就好似d港式漫畫唔識收

<lost>本身夠迷,迷到已經唔想睇

person break都好,據知season4係終結
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

niki~~

引用:
原帖由 HunterX 於 25-9-2008 03:18 發表

唔洗擔心, 美國佬拍劇, 收得就一定會好迷咁, 一直拍一直拍.....
交叉檔案已經有版你睇...9季呀大佬......

都係 super natural 好睇~

我岩岩睇完season3  1, 2集, 睇到我火都o黎!!!!  
愈整就愈亂!
無啦啦呀pete 變左個肥佬!
無啦啦Mohinder 變左背隻生蘚o既蜘蛛俠!
無啦啦呀 Niki 又失左憶, 個超能力又唔同左!
無啦啦linderman做左鬼...
最離譜係無啦啦sylar同呀pete係兄弟!
之後又咩鬼分子式....
睇到頭都大埋.....
好在elle同claire無死到! 如果唔係立即唔睇

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2008 03:26 發表

就好似d港式漫畫唔識收

本身夠迷,迷到已經唔想睇

person break都好,據知season4係終結
Lost...我睇到season3尾二o個集已經無睇......

prison break 係唯一比較好睇同埋唔離譜....希望唔好衰收尾....

引用:
原帖由 於 25-9-2008 07:05 發表

交叉檔案已經有版你睇...9季呀大佬......
ER仲大鑊............
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-9-2008 12:39 發表

ER仲大鑊............
重有24....

都系prison break

引用:
原帖由 gtoray 於 25-9-2008 09:32 發表
都係 super natural 好睇~
我想睇4400,不過唔知邊度重可以Bx到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

不過我點都會繼續撐heroes呀

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 25-9-2008 12:26 發表
我岩岩睇完season3  1, 2集, 睇到我火都o黎!!!!  
愈整就愈亂!
無啦啦呀pete 變左個肥佬!
無啦啦Mohinder 變左背隻生蘚o既蜘蛛俠!
無啦啦呀 Niki 又失左憶, 個超能力又唔同左!
無啦啦linderman做左鬼.. ...
linderman佢可能只係nathan的幻想,或者同第一集peter照顧o個個病人咁

niki之前season2都有講過佢的異能導致佢人格分裂,而家可能先係佢有的異能/佢新衍生的能力

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 25-9-2008 12:26 發表
好在elle同claire無死到! 如果唔係立即唔睇
係啦 ~ 望住佢兩個已經令人興奮 ~

正呀 !!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-9-2008 15:41 發表

linderman佢可能只係nathan的幻想,或者同第一集peter照顧o個個病人咁

niki之前season2都有講過佢的異能導致佢人格分裂,而家可能先係佢有的異能/佢新衍生的能力
唔係linderman救nathan嫁咩? 鬼都重有超能力

呀Niki o向 season 2個異能係大力嘛, 好似係個海地佬同佢洗左記憶(<--唔係好記得...)?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 25-9-2008 17:42 發表

唔係linderman救nathan嫁咩? 鬼都重有超能力

呀Niki o向 season 2個異能係大力嘛, 好似係個海地佬同佢洗左記憶(
你睇下peter,同sylar(根據而家peter媽話佢都係佢個仔),佢地幾兄弟似乎都可以吸人異能,可能係未顯現出o黎(當然唔排除係佢season2 打過adam的血復原a)

peter照顧過的病人死左之後,都有出現過(season1尾)

發新話題