19 12
發新話題

弄得滿城風雨的井勝M4-台灣店家開箱文

http://tw.myblog.yahoo.com/socom ... ev=-1&next=1357

予定8月31日於台灣發售的井勝全金屬鋼Bolt GAS BLOWBACK M4,於9月29日終於有店家開箱文,
在圖片及短片中所看到的一切都是接近完美~
但.......大家最關心的試射卻沒有......
Why??

引用:
http://tw.myblog.yahoo.com/socom ... ev=-1&next=1357

予定8月31日於台灣發售的井勝全金屬鋼Bolt GAS BLOWBACK M4,於9月29日終於有店家開箱文,
在圖片及短片中所看到的一切都是接近完美~
但.......大家最關心的試射卻沒有......
Why??
包唔包括價錢先?我驚支M4個價買到支M240B呀!

如ds所講,真係幾奇怪,點解會無試槍短片睇,唔通玩到開心得濟,唔記得左拍片??!!

好想知井勝枝M4 系統上同WA 有咩唔同 .....
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 30-9-2008 02:18 發表
好想知井勝枝M4 系統上同WA 有咩唔同 .....
MIJ & MIT

引用:
原帖由 whisky 於 30-9-2008 01:47 發表
如ds所講,真係幾奇怪,點解會無試槍短片睇,唔通玩到開心得濟,唔記得左拍片??!!
據台灣玩家稱未來數天便會到手(如不再延期的話),屆時便清楚實際性能(如不再延期的話).
而HK亦應該有同好訂了頭100枝的,再等一下吧~(如不再延期的話)......

引用:
原帖由 ranger_hk 於 30-9-2008 00:30 發表

包唔包括價錢先?我驚支M4個價買到支M240B呀!
據稱頭100枝只係貴過WA M4 CQBR千多元港幣,但不連彈匣....
據井勝稱,彈匣要用WA的.....

據井勝稱,彈匣要用WA的..... 好肉

佢自己冇理由唔出匣比自己用掛

引用:
原帖由 d.s 於 30-9-2008 02:41 發表

據稱頭100枝只係貴過WA M4 CQBR千多元港幣,但不連彈匣....
據井勝稱,彈匣要用WA的.....
咁難怪無試槍片睇了...

引用:
原帖由 killme 於 30-9-2008 13:55 發表
佢自己冇理由唔出匣比自己用掛
呢單嘢相當吊鬼,井勝一路講係會出Option Parts俾WA M4用,
而另外呢枝成品鎗就係 [ 井勝完全自家研發 ] ,同WA唔同之但係又要用WA M4匣,
你話幾得意呢~~

匣方面呢~據聞一出WA即告喎,所以唔抄得,有見及此,據井勝稱會完全自家研發Co2匣,
而據台灣玩家稱Co2匣已面世,能無間斷地Full Auto推鋼Bolt冇手軟,好爽咁話,
但由於使用Co2匣初速會超過台灣法例,故只會外銷,亦冇片睇,只有文字.......

引用:
原帖由 Pvt.King 於 30-9-2008 14:08 發表

咁難怪無試槍片睇了...
一間店舖的開箱文,有一大堆真品配件卻沒有一隻WA M4匣~?????

你明知今晚會整豉油雞,點都要預備定隻雞啦吓嘩~~~

有樣野發現到,開箱文有提到有個轉接座可以直裝堅既火帽,係就係裝到,但係都要隊大個咀先出到6MM既BB彈,只係慳左重開牙既功夫,不過都已經好貼心,要讚!

期待試槍短片!

好吸引咁...!!
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

睇完,可以慳番.

19 12
發新話題