33 123
發新話題

Sun Project 的M40A1 OR M40XB 是否值得購買

Sun Project 的M40A1 OR M40XB 是否值得購買

今天終於出糧 ….心思思上網睇槍(誰叫離槍街很遠:x ),看見Sun Project 的Rifles ,當中M40A1 OR M40XB價錢OK而且木柄,但不知性能如何,SO想問問大家意見

JASG(前ASGK)未轉例之前就原裝底中力, 新例果批唔知仲係唔係
本來無一物, 何處惹塵埃

睇下你用來做咩 , 打game的話就唔多好了
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #3 皇家御貓 的帖子

唔多好是指,唔夠力?還是結構問題,因日本新例後,我買槍100%會轉彈弓,so力方面我不膽心,但結構是主要問題,如果設計有上彈困難,主要零件易鬆,氣剛太細...等根本問題的話很麻煩....

引用:
原帖由 mouselkm 於 9-3-2007 15:00 發表
唔多好是指,唔夠力?還是結構問題,因日本新例後,我買槍100%會轉彈弓,so力方面我不膽心,但結構是主要問題,如果設計有上彈困難,主要零件易鬆,氣剛太細...等根本問題的話很麻煩....
主要零件易損耗
除改為 gas 膽

回覆 #5 gtoray 的帖子

.....咁..手動Rifles 有甚麼提意(TYPE96暫不考慮,因想遲d買STAR的AW .338,OR M700AICS),最好齋槍<2500

引用:
原帖由 gtoray 於 9-3-2007 15:28 發表

主要零件易損耗
除改為 gas 膽
gas...唔穩定

引用:
原帖由 mouselkm 於 9-3-2007 16:03 發表
.....咁..手動Rifles 有甚麼提意(TYPE96暫不考慮,因想遲d買STAR的AW .338,OR M700AICS),最好齋槍<2500
真係用來打game我諗APS2會好少少
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

M40XB只有0.96J,用來做狙擊槍似乎細力左d.

誰叫日本實施新的<安全>規定: .....罐度穿原裝力時代完結 ,安全( ?)時代降臨.... 至於APS外觀種種也差不多..內部是否也大同小異, 還有APS-2的原型槍是甚麼?我想不到

APS 2 係最好

真木柄,感覺一流.........................

引用:
原帖由 TACKLE 於 9-3-2007 21:43 發表
真木柄,感覺一流.........................
但係易花

蛇三仲有支未改例個陣出ga m40a1 樓主你可以去睇下
彈劾

引用:
原帖由 14692 於 9-3-2007 22:40 發表

但係易花
千祈唔好拎去打game,花左實心痛死

33 123
發新話題