發新話題

如何有效放低一個人?

如何有效放低一個人?

話說其實一年前左右已經鐘意左個女仔
一直都睇落幾fd...仲成日keep住sms
好奇怪既係次次見到真人大家都冇咩講,但sms就可以sd成日
咁有次機緣巧合俾佢知道左原來我鍾意佢
之後突然就斷左聯絡咁滯...情急之下唔想冇左呢個知己惟有打圓場話自己只係一時亂諗野,以後都會係好朋友黎
之後都冇咩,只係sms次數疏左,見到面依然冇咩講咁
斷斷續續到左一年後既今日...
自己都知其實只係仲自欺欺人緊,根本咁耐以黎都仲係對佢有意
無奈人家乜都比自己好,都知佢點都唔會睇得上我
而家唔求d咩,只係好想放低佢唔好再折磨自己
各位師兄有冇咩好既建議?

男人係犯賤的,貪新自然忘舊

如果係一段開心既回憶,根本唔需要刻意忘記

越刻意反而印象越深刻

工作工作工作更多工作的時候,你就好自然會忘記佢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 2# 的帖子

全中

只有高高興興地愛, 就會忘掉上一次愛

其實好難講佢對你有冇意思
佢可能覺得有d突然, 又或者佢唔知應該點做
香港女仔一向都被動慣ga啦
當初你應該進取d
既然佢知道左, 點解唔追瘦佢呢
起碼比個交代自己

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2009 02:30 發表
工作工作工作更多工作的時候,你就好自然會忘記佢
如果以工作黎忙記.......我覺得餅餅既勇敢去找第二春會更有效......

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-1-2009 03:06 發表

如果以工作黎忙記.......我覺得餅餅既勇敢去找第二春會更有效......
open question無標準的答案,睇樓主自己覺得邊個答案套入自己度最好

或者咁講,樓主專注o係自己事業/目標/理想的,新的戀情就會發生,基本上,女仔都會傾向有自己目標的男仔
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-1-2009 03:06 發表

問題就係佢放唔低

佢有無男朋友.................有就無計
無就..............嘿嘿嘿 ..........追瘦佢
反正師兄對人仲有意思係咪...................
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 18-1-2009 03:22 發表
佢有無男朋友.................有就無計
無就..............嘿嘿嘿 ..........追瘦佢
反正師兄對人仲有意思係咪...................
一年前俾佢知道我鍾意佢果陣…我都知道左佢有男朋友
一年後既今日…知道左佢分左手…而且佢分手果牌佢都有sms搵我傾計
但起我放唔低佢既同時…個女仔都放唔低佢個ex bf

噤就要睇師兄想唔想追佢啦~~~~~~~

引用:
原帖由 一等兵 於 18-1-2009 12:46 發表
噤就要睇師兄想唔想追佢啦~~~~~~~
想都冇用…知佢根本唔會放我起心到
佢都有放唔低既ex bf加上我同佢既距離差太遠啦
而家真係只想唔再諗佢

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-1-2009 09:37 發表

一年前俾佢知道我鍾意佢果陣…我都知道左佢有男朋友
一年後既今日…知道左佢分左手…而且佢分手果牌佢都有sms搵我傾計
但起我放唔低佢既同時…個女仔都放唔低佢個ex bf
你真係一個好人....因著又黎CGF好人定理

cgf
好人定理
好人 .......................................

引用:
原帖由 亞延 於 18-1-2009 14:10 發表

你真係一個好人....因著又黎CGF好人定理
覺得已經係
原來世界真係男人不壞,女人不愛LoL
下次會學精架啦
不過而家剩係想知點樣可以放低佢...

p.s.好人聽得多...但可唔可以詳細解釋下''CGF好人定理''?

發新話題