發新話題

冇拍拖但同居?

冇拍拖但同居?

話說學校有好大既project要分組一齊做,可能要做2-3個月
事關我一個人住,我個組個女同學話暫時搬黎我屋企住,方便做個project
我當時答應左

我同佢識左2年,開學就已經fd
其實想知佢係咩心態?
雖然我知佢比較open,但普通fd會唔會咁呀?

仲有幾日就搬過黎

代表信任你je

不過, 兩個月....一定日久生情啦

突然覺得個太陽好猛.......................好曬
做project要做同居,,,,,,,,,師兄小心把持唔到呀
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

所有野睇定d 先,唔好急
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 一等兵 於 18-1-2009 03:15 發表
突然覺得個太陽好猛.......................好曬
做project要做同居,,,,,,,,,師兄小心把持唔到呀
都係買定d o野看下門口好~

引用:
原帖由 一等兵 於 18-1-2009 03:15 發表
cgf有黑超供應ga ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

0.03只係$88

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2009 03:21 發表

cgf有黑超供應ga ma
戴反個先

引用:
原帖由 一等兵 於 18-1-2009 03:24 發表
0.03只係$88
好熟價喎~!

差D盲......

附件

18-1-2009 04:03

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

sp.

閃光彈呀!

引用:
原帖由 一等兵 於 18-1-2009 03:24 發表
0.03只係$88
0.02 la    36.X je
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

唔得唔好亂嚟呀!
人哋隨時報老强架!

睇定D先!例如佢會唔會係你面前短褲T恤,仲唔戴Bra先!

若果無以上之行為,都係好正常!

慢慢食啦,快食隨時梗親架!

你哋拖過手未架!

發新話題