發新話題

冇拍拖但同居?

回復 13# 的帖子

咁薄…穿左點算?

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-1-2009 11:55 發表
咁薄…穿左點算?

負責任

穿左點算 ????唔怕唔怕
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 18-1-2009 10:58 發表

0.02 la    36.X je
保鮮紙仲平...成卷...又薄
有咩事唔好找我....

唔帶先係王道

讀書時期唔可以唔帶嫁
如果唔係就睇今晚14歲的媽媽啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

買定雨褸俾細佬著啦你
我覺得點OPEN都唔會咁隨便上人屋企住啦
就算唔係,我都覺得日久就生情意架啦

強烈要求長期跟進報導事態發展!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 積夫 於 18-1-2009 16:26 發表
強烈要求長期跟進報導事態發展!
到佢朋友搬左入去之後要del左呢個post,唔係比佢朋友發現左之後就.......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 24# 的帖子

即刻出事

引用:
原帖由 亞延 於 18-1-2009 14:11 發表
買定雨褸俾細佬著啦你
我覺得點OPEN都唔會咁隨便上人屋企住啦
就算唔係,我都覺得日久就生情意架啦
個女的有陰謀
莫非一早已經盯上樓主

[flash]http://www.youtube.com/v/eD-Znxc1Feo&ap=%2526fmt%3D22[/flash]

引用:
原帖由 啊強 於 18-1-2009 17:49 發表
http://www.youtube.com/v/eD-Znxc1Feo&ap=%2526fmt%3D22
jizz in the pants...
第一次睇果陣笑死左
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 18-1-2009 18:00 發表

jizz in the pants...
第一次睇果陣笑死左
哈哈
話時話小弟的P4連看Youtube的高清都感到吃力了

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-1-2009 03:06 發表
話說學校有好大既project要分組一齊做,可能要做2-3個月
事關我一個人住,我個組個女同學話暫時搬黎我屋企住,方便做個project
我當時答應左

我同佢識左2年,開學就已經fd
其實想知佢係咩心態?
雖然我知佢比較ope ...
問題係你地準備做D咩 "大project" ??

發新話題