發新話題

冇拍拖但同居?

引用:
原帖由 阿堅 於 18-1-2009 12:55 發表

保鮮紙仲平...成卷...又薄
有咩事唔好找我....
0.02係好用同安全過0.03的
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-1-2009 00:55 發表

咁你咪見報o個d lor
但我冇咁既機會
就算有,我會搞得佢(ie the girl)top top 掂

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

感覺上0.02好似太薄啦0.03啦 仲有0.01走位
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 m4devastator 於 19-1-2009 01:02 發表

但我冇咁既機會
就算有,我會搞得佢(ie the girl)top top 掂
可惜我都無機會吖
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

越黎越成人向啦呢個post
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 一等兵 於 19-1-2009 01:04 發表
感覺上0.02好似太薄啦0.03啦 仲有0.01走位
質料唔同, 0.02係比0.03強韌好多
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 RYODLi 於 19-1-2009 01:06 發表
越黎越成人向啦呢個post
同居呢個話題本來就係成人向啦~~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 19-1-2009 01:51 發表

同居呢個話題本來就係成人向啦~~
我只係諗樓主要小心行事,比左個人地唔buy的印象的,實無行lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 19-1-2009 01:50 發表

質料唔同, 0.02係比0.03強韌好多
唔好大教壞細...教壞你個妹呀 !!

引用:
原帖由 於 19-1-2009 01:59 發表

佢講過係提早教育
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 19-1-2009 01:59 發表

呢D係正確既(性)知識!
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 19-1-2009 02:25 發表

呢D係正確既(性)知識!
if 怪妹妹個男朋友話用0.03 , 怪妹妹就應該話 : 0.02 韌d ?

引用:
原帖由 於 19-1-2009 02:29 發表

if 怪妹妹個男朋友話用0.03 , 怪妹妹就應該話 : 0.02 韌d ?
咁呢D係佢地兩個既事喇~~ 當然, 我係講緊大果個怪妹妹~
-但丁

究竟PU 物料即係咩呢 ?

點解可以用腳踩都唔爆 ?

引用:
原帖由 於 19-1-2009 02:35 發表
究竟PU 物料即係咩呢 ?

點解可以用腳踩都唔爆 ?
我估一般的dom 你吹脹左踩都係唔會爆lor

發新話題