發新話題

[認真] 結交女性

引用:
原帖由 gtoray 於 22-1-2009 01:25 發表

個個好似你咁靚仔咩~~!
邊及得你雙手攬三個 ~~

引用:
原帖由 gtoray 於 22-1-2009 01:25 發表

個個好似你咁靚仔咩~~!
居然連砵蘭街既姑爺王都唔抵得餅爺既靚仔......

引用:
原帖由 gtoray 於 22-1-2009 01:28 發表

我覺得你朋友呢個理論係源於另一個定律
"靚女身邊總保持住一定數量ge醜女好朋友"
根據我係公司既耳聞目睹.......靚女既身邊總有一班靚女或者係更靚既女性朋友.....

引用:
原帖由 於 22-1-2009 09:29 發表

邊及得你雙手攬三個 ~~
你叫阿公肯唔肯帶你入行羅.....保証你攬得仲多.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 22-1-2009 10:05 發表

你叫阿公肯唔肯帶你入行羅.....保証你攬得仲多.....
你覺得阿公會咩??陣間d女過曬檔
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 22-1-2009 10:04 發表

根據我係公司既耳聞目睹.......靚女既身邊總有一班靚女或者係更靚既女性朋友.....
工作性質的問題lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

外表愈"支整"愈基, 講野c文0既男仔最易埋女仔堆~
+油lor~

引用:
原帖由 怪妹妹-初號 於 23-1-2009 09:41 發表
+油lor~
冇用啦, 佢地要埋"男仔堆"

引用:
原帖由 gtoray 於 23-1-2009 09:54 發表

冇用啦, 佢地要埋"男仔堆"
通殺都得既~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 怪妹妹-初號 於 23-1-2009 09:41 發表
+油lor~
外表愈"支整"愈基,呢種我唔係
但後者我會努力,我知你係女仔,最信你講既野

引用:
原帖由 Anonymous 於 23-1-2009 15:43 發表

外表愈"支整"愈基,呢種我唔係
但後者我會努力,我知你係女仔,最信你講既野
但人地未必係你想識果種"靚"女喎
正所謂人夾人緣,通常呢D野都係對症下藥的,通常無一個通用的公式

引用:
原帖由 louisli 於 23-1-2009 17:10 發表

正所謂人夾人緣,通常呢D野都係對症下藥的,通常無一個通用的公式
怪妹妹不知幾省鏡 ~

引用:
原帖由 於 23-1-2009 17:19 發表

怪妹妹不知幾省鏡 ~
u know her?

引用:
原帖由 louisli 於 23-1-2009 17:10 發表

exactly. 好難話"有一種方法"的, 要睇對象.

引用:
原帖由 於 23-1-2009 17:19 發表

怪妹妹不知幾省鏡 ~
x2

發新話題