23 12
發新話題

[認真] 好傷心呀~

好傷心呀~

話說其實一年前左右已經鐘意左個女仔
一直都睇落幾fd...仲成日keep住sms
好奇怪既係次次見到真人大家都冇咩講,但sms就可以sd成日
咁有次機緣巧合俾佢知道左原來我鍾意佢&佢答應左做我女朋友&過左大約5分鐘之後佢同我講:其實我已經有男朋友
跟住就send左sms比我
"我永遠都冇可能鐘意你,我中意o既只係得我男朋友一個...我唔想係任何地方有損傷...如果你真係鐘意我既希望你可以令我幸幅...曾經我都鐘意過你...但係都係過去..."
我真係諗唔到點答佢好

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-1-2009 10:00 發表
咁有次機緣巧合俾佢知道左原來我鍾意佢&佢答應左做我女朋友&過左大約5分鐘之後佢同 ...
噤峰迴路轉
會唔會個女仔將第2個的mag sd錯俾你
所以先出到我鐘意我男友...你死心

講到咁就算啦......

樓主啲開場白咁似
有個post ..."如何有效放低一個人?  "

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

既然系咁,只有同自己講,"放手啦,佢幸福先系最重要"

識左成年都唔知人地有男友

渣 d 喎......

咪係.................but算啦人地有男朋友..................
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

點答?唔駛答啦吧?
將軍無棋

唔洗答

只要知

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 24-1-2009 18:43 發表
樓主啲開場白咁似
有個post ..."如何有效放低一個人?  "
係根本一模一樣,原文照dup咁滯
只不過我冇樓主咁慘(老實講...睇落似俾人玩),起佢知道左我鍾意佢而我又知道左佢有男朋友既同時,佢都仲會同我sms/msn傾計,大家就好似當冇事發生咁...
而家有成兩個幾禮拜冇搵佢了...有陣時自己一個諗野果陣都有d驚訝起呢牌開心/唔開心既時候竟然可以冇搵佢...
雖然我都明人呢點都要自己一個捱過好多難關...不過對上一年幾以內佢真係幫我撐過左好多唔開心既事

照咁睇, 佢似乎都鍾意你
有得 fight 喎~

係鐘意就去爭!
佢擺到明冧你!!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

既然本來都fd 底, 佢又講到明, 現家就保持返朋友關係先啦~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-1-2009 10:00 發表
咁有次機緣巧合俾佢知道左原來我鍾意佢&佢答應左做我女朋友&過左大約5分鐘之後佢同 ...
禁似我

引用:
原帖由 lololo 於 25-1-2009 00:58 發表
係鐘意就去爭!
佢擺到明冧你!!
唔夠佢條仔爭,因為佢條仔係天水圍"拾X K" o既人,唔夠佢嘈

23 12
發新話題