發新話題

[認真] 情人節啦~

引用:
原帖由 fire23wong 於 1-2-2009 22:49 發表
過去既18.5年既情人節都唔關我事...
起碼唔緊緊頭送咩
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

哈哈 諗起以前響英國太得閒 年年都會整朱古力派街坊一齊食
(好唔好食就另計啦... .__.)
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 於 1-2-2009 20:24 發表
哂命者殺無赦
X2!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

唉....送左部 lcd tv 同高清盒比女友......
大出血呀

引用:
原帖由 阿芝 於 2-2-2009 00:38 發表
哈哈 諗起以前響英國太得閒 年年都會整朱古力派街坊一齊食
(好唔好食就另計啦... .__.)
芝姐...你係2月14日唔係我地既朋友...

今年情人節係星期六唔洗做大龍鳳......今年慳好多.....

今過情人節冇錢過

引用:
原帖由 車厘子 於 2-2-2009 03:03 發表
今過情人節冇錢過
x2
今晚打老虎

好窮呀
唔要情人節呀

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-2-2009 03:01 發表
今年情人節係星期六唔洗做大龍鳳......今年慳好多.....
何解呢?
你地都好似係放 weekend 喎?

男友不在旁,一個人過情人節,
anyway la...唔知送咩比佢就真..........

我只知道每每西人既節目都做死人........
而且今年為左準備5月去比賽,情人節D朱古力由我整

回復 24# 的帖子

me too.................................................................................

引用:
原帖由 gtoray 於 2-2-2009 02:50 發表
唉....送左部 lcd tv 同高清盒比女友......
大出血呀
呀公你唔係出血啦 係噴血

果日Annual dinner 會去旅行,睇下到時有咩野可以慶祝先

發新話題