36 123
發新話題

不快經歷.........

不快經歷.........

今日去玩CQB.....比人顏射....中口.....唔小心吞左粒彈.....

引用:
原帖由 peter195 於 17-3-2007 01:24 發表
今日去玩CQB.....比人顏射....中口.....唔小心吞左粒彈.....
o下?!
吞左??
比人打甩牙就聽過....

引用:
原帖由 gtoray 於 17-3-2007 01:30 發表

o下?!
吞左??
比人打甩牙就聽過....
......... 我都知奇怪........
一痛想叫一叫死,粒彈就無啦啦入左去........
睇過醫生話叫我去大排返出黎.....無就食瀉藥

我都試過中口,不過冇吞彈,但係爆左唇

你係唔係叫死時比人打左入去 咁都應該幾痛

如果唔係彈入去,係直接打入去......你喉嚨應該好痛?

牙刷吞落肚也沒問題....請放心

回覆 #4 路比 的帖子

應該是.....口腔內上顎 feel 到痛......
一切太快太痛.......叫死後不足一秒吞了....起初諗住是口水......跟住 feel 到硬先知是彈

引用:
原帖由 peter195 於 17-3-2007 01:53 發表
應該是.....口腔內上顎 feel 到痛......
一切太快太痛.......叫死後不足一秒吞了....起初諗住是口水......跟住 feel 到硬先知是彈
味道如何?

唔好意思,我硬係覺得好色情......

冇事既, 開大咪痌番出嚟
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #9 HugoLaLaLa 的帖子

顏射???

回覆 #11 B20_hk 的帖子

口爆
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 2007-3-17 07:49 發表
口爆
加麥....................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 17-3-2007 08:09 發表

雲吞朮?...................
中出呢?

所以話呢,
最好都係唔係射面...
好危險的...

36 123
發新話題