發新話題

[認真] 香港人如果要留係澳門住...要點做?

香港人如果要留係澳門住...要點做?

........除左買100萬澳門不動產仲有可能嗎~?

我好認真咁問...有冇師兄知道...

冇野要做........
就咁過去可以租屋架啦
而且過去一次可留2年.
最大問題係搵工.........only

就係要搵工....唔通會有人養我一年咩...

仔仔哥做咩? 公司擴展業務派你去?

我先唔會為左果間公司去澳門.....

女朋友響澳門...? .
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

to:芝 其實我只係想係觀光塔跳足一年笨豬跳...冇咩特別~ ....

引用:
原帖由 仔仔 於 19-2-2009 01:57 發表
就係要搵工....唔通會有人養我一年咩...
以前可以外勞身份做建築或者酒店(如果你專業的話), 依家冇喇

引用:
原帖由 仔仔 於 19-2-2009 02:07 發表
to:芝 其實我只係想係觀光塔跳足一年笨豬跳...冇咩特別~ ....
你既人生.............!!!

=P joking~
人怕出名 芝怕肥/_\

先要有老細請左你 , 個邊再幫你申請工作visa

老實講...專業既你得唔得 ?

幾間賭場前排炒左好多人 , 非技術性個d 又未必到你...

而且樓價炒起左之後 , 租你都咪話野少......

引用:
原帖由 阿芝 於 19-2-2009 02:12 發表

你既人生.............!!!

=P joking~
如果一年日日jump會唔會生cancer?

有!!
娶個澳門老婆~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-2-2009 02:13 發表

佢 d 頭髮應該直過街霸個軍佬...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-2-2009 02:13 發表

作死你...我又諗起"3千3百蚊咋.............."
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 gtoray 於 19-2-2009 02:14 發表
有!!
娶個澳門老婆~~
我姪女有好多土生葡人friend , 個個都

發新話題