發新話題

[認真] 香港人如果要留係澳門住...要點做?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-2-2009 02:23 發表

點解會諗起?有興趣?
因為之前個廣告真係好煩
anyway, 離題了
我們回去吧
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 仔仔 於 19-2-2009 02:24 發表
其實點講呢....我預左就算過到去...生活都唔會好過....完全新生活...但係冇計...我有我的理由要支持落去...."不過E+點都要諗過到去先
唔洗諗點過去啦
過去好簡單乍....港澳碼頭搭船搞掂

引用:
原帖由 仔仔 於 19-2-2009 02:24 發表
其實點講呢....我預左就算過到去...生活都唔會好過....完全新生活...但係冇計...我有我的理由要支持落去...."不過E+點都要諗過到去先
你冇澳門身分證 , 點搵工 ?

雖然我識人日日起賭場返工(大家心照)過活

但有好收尾既真係一個都冇...

.......OK...你WIN...= =

引用:
原帖由 於 19-2-2009 02:24 發表

阿叔只係輩份上...雖然年紀只係大我2、3年
仲有邊個國籍既女仔可以逃過CGF馮德倫既攻擊呀.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-2-2009 02:28 發表

仲有邊個國籍既女仔可以逃過CGF馮德倫既攻擊呀.....
我d 葡文同我d 雞腸一樣咁水...

引用:
原帖由 仔仔 於 19-2-2009 02:27 發表
.......OK...你WIN...= =
一場相識 , 認真架...

一係拎住一畢錢過旅人生活
表演下(乞錢?)過活
你識唔識吹口琴彈結他 ?

引用:
原帖由 於 19-2-2009 02:29 發表

葡撻同葡國雞我就識食 ...起碼你都叫識的葡文呀...

引用:
原帖由 阿芝 於 19-2-2009 02:15 發表

作死你...我又諗起"3千3百蚊咋.............."
日日跳,日日.....
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 19-2-2009 02:29 發表

用身體語言表達出你既友善...
人怕出名 芝怕肥/_\

咁我明白了~~

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-2-2009 02:32 發表

葡撻同葡國雞我就識食 ...起碼你都叫識的葡文呀...
仲好好味添....
人怕出名 芝怕肥/_\

咁我明白了..

引用:
原帖由 阿芝 於 19-2-2009 02:34 發表

仲好好味添....
肚餓tim...

發新話題