發新話題

[認真] 想阿媽俾我玩wargame要點做?

你同你呀ma 講話個到有導師...好安全!!

引用:
原帖由 louis265 於 1-4-2009 17:00 發表
唉,佢話wargame好恐怖,又話d咩美國人拎槍殺人..點先勸得服佢,,我得14歲,,
同佢講佢又會大大聲聲咁,,唉.
咁點同呢?wargame唔係拿住支槍周圍射人,而係一個講求紀律、團隊合作、最重要係安全的運動
wargame唔係在公園在停車場拿住支槍射射射,而係在一個合法,有管理的地方,配備好適當的防具而進行的活動

如果你講唔掂的,不如搵下d 類似的射擊課程玩住先啦

if wargame equals terrorism,
then fencing equals nanjing massacre.

引用:
原帖由 louis265 於 1-4-2009 17:00 發表
唉,佢話wargame好恐怖,又話d咩美國人拎槍殺人..點先勸得服佢,,我得14歲,,
都唔同
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
大個d先玩
到你大個d, 更懂事, 自然會有方法說服佢ge~

實際 d 叫你阿媽得閑上黎 cgf 吹下水~

你要做o既唔係令你媽媽比你玩,而係令你媽媽信任你,知你已經董事,明白你玩咩會有分寸.
而呢個過程可能要好幾年

14歲咁就唔好玩la

回復 15# 的帖子

你話,我細個你打我都恐怖啦,
又唔見你唔打

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2009 08:03 發表

大個d先玩
到你大個d, 更懂事, 自然會有方法說服佢ge~
我都覺得你年紀細左的喎.........著起軍服真係童兵咁喎......

我當年絕技…絕食(i mean lunch, 用食lunch 既錢買)

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-4-2009 15:14 發表
我當年絕技…絕食(i mean lunch, 用食lunch 既錢買)
以前點都過千啦...依家如果玩國狗幾百者....好易儲者....

引用:
原帖由 louis265 於 31-3-2009 22:46 發表
唔知點解,我每次話想玩wargame果陣,佢都發脾氣,唔俾我玩,,
但係我真係好鍾意玩wargame,,
大家可唔可以教我點做??
我自問冇荒廢學業,成績都中中等等,,
我真係唔想因為阿媽而冇得玩wargame..
巴打 你呀媽驚你比人射盲同晒錢咋
你解釋比佢聽會有鏡 打唔盲你咪得囉
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

回復 23# 的帖子

kane哥意思係咪14歲就唔好玩女人喇....

我很認同~
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

大個 d 先玩係最好o既方法..

發新話題