發新話題

M134,M249,M60等(airsoft)的確係想像中般無敵嗎?

引用:
原帖由 hypermax 於 24-3-2007 03:32 發表

回想當時,我係用速度打嬴意粉的...............
所以而家出現左彈壺

引用:
原帖由 華田 於 24-3-2007 03:29 發表

咁強攻既話....................佢咁做又好似無咩問題, 係戰術唔同啫,
有人鐘意後抄打bingo, 有人鐘意就咁full 住上, 試問一個新仔面對住一部派彈機器又點會識打
結果做成左"我又要改到咁勁" 既 心態
試問下自己, 面對意粉槍, 你應該點對付佢地呢?
誠然我比較消極(應該說是沒出息.),下次不join他們的game.因為這樣好像已經由戰鬥技巧變成改槍技術的比較.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 hypermax 於 24-3-2007 03:30 發表

句說話好面善.........................
所以我說是不久"以前"
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 24-3-2007 03:36 發表

誠然我比較消極(應該說是沒出息.),下次不join他們的game.因為這樣好像已經由戰鬥技巧變成改槍技術的比較.
其實圍佢咪得囉, 如果你一枝槍可以打到幾個唔同位既人..........
errrr........先諗下次唔同佢打啦

引用:
原帖由 華田 於 24-3-2007 03:40 發表

其實圍佢咪得囉, 如果你一枝槍可以打到幾個唔同位既人..........
errrr........先諗下次唔同佢打啦
嗯,可能我之前vs過一隊"意粉"隊,所以get錯了你的意思.sorry.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 24-3-2007 03:42 發表

嗯,可能我之前vs過一隊"意粉"隊,所以get錯了你的意思.sorry.
流動炮台!?!!?!?!

引用:
原帖由 華田 於 24-3-2007 03:46 發表

起碼我都有見過一隊全隊裝彈鼓m4既隊伍出現

想當年拎支g3加彈壺比人話不知所謂.............................
而家?唉~~~~~~~~~

引用:
原帖由 華田 於 24-3-2007 03:46 發表

對!是流動炮台(們).
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 hypermax 於 24-3-2007 03:59 發表

想當年拎支g3加彈壺比人話不知所謂.............................
而家......
......滿城盡是大彈匣 (指的不是一般鏈匣.)
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 24-3-2007 04:14 發表

......滿城盡是大彈匣 (指的不是一般鏈匣.)
所以而家開發緊呢d野........去留比自己玩...................

按圖放大啦~~~~~~

引用:
原帖由 hypermax 於 24-3-2007 03:59 發表

I know who they are

引用:
原帖由 hypermax 於 24-3-2007 03:32 發表

回想當時,我係用速度打嬴意粉的...............
同道中人
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:

而家一人一把M4+'月餅罐'

引用:
原帖由 14692 於 24-3-2007 05:44 發表

而家一人一把M4+'月餅罐'
今非昔比啦~~~
D人介意你雙電槍落場,多過你拎彈鼓落場

時而世易
還原基本步, 同當年吹蛇冇分別

發新話題