18 12
發新話題

剩返四個月,開唔開始...

剩返四個月,開唔開始...

小弟8月尾就唔喺香港
但係有個女仔而家就埋黎話鐘意我
(佢都知我走)
佢話唔介意
但係我驚到時唔捨得
開唔開始好??

望各師兄指點

我係你.我唔會開始.始終分開兩地.加上得4個月.好難會係咁短時間有咁深厚感情可以令到你地分開兩地都冇問題
當然.有機會開花結果.但同時.可能會有好大問題
加上.我覺得有人話鐘意你.你就一齊?
你問左自己.係唔係鐘意人先.!感情唔係玩具 唔係唔鐘意就可以放係二手區賣.認認真真去諗.你有冇信心keep到.
如果唔係.你只會浪費人時間同埋hurt到人

你有幾鍾意佢先?????
唔捨得....係咪永遠唔返泥
唔係既話......鍾意咪得囉
仲有成4個月????唔捨得既10年都係噤話啦...係咪先
4個月可以有好多變化嫁
諗....諗泥做咩
人一生最錯就係成日諗嘢
越諗....越多
越諗...有可能越錯
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

食左人只朱未先?

噤坦白....................
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

回復 4# 的帖子

玩下就冇所謂
認真ge就唔好喇

散餐食下無妨

引用:
原帖由 gtoray 於 18-4-2009 21:34 發表
玩下就冇所謂
認真ge就唔好喇
感情用黎玩架咩?幾多錢件?

連感情係咩野一回事都唔知.仲當小朋友咁拎黎玩?洗唔洗人有你有?
我係呢方面比較激動!因為最憎人地拎感情黎玩

引用:
原帖由 loki 於 19-4-2009 13:54 發表

連感情係咩野一回事都唔知.仲當小朋友咁拎黎玩?洗唔洗人有你有?
人地都明知事主仲有幾個月就走, 擺明都唔理咩天長地久, 咁同玩有咩分別?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:

我原諒你加同情你俾咸咸姐強過

邊個係咸咸姐?同埋我意思係.人地明知你仲有幾個月走.你就更加唔應該同佢玩.玩完有咩野好處.同埋有咩野結果?冇結果點解要去做.
同埋.唔知佢會唔會真係愛上你.如果真係咁樣時.你可以點.直接同佢講句.(我玩你咋) 咁樣?
所以我覺得唔應該開始 直接同人講你冇信心可以KEEP到.直接了當.將來見面唔洗面阻阻

引用:

我個人認為玩(當然唔係單方面啦)果d唔係叫感情
所以我係叫佢"認真ge就唔好" 呢句你睇唔到?

同埋呢, 玩弄感情一般o黎講都唔係小朋友玩意

你經歷過乜o野, 我唔知
我有咩經歷你亦唔知
感情挫折唔係你獨有, 做乜同我發曬爛渣?

多謝你地,我諗我知點做

引用:
原帖由 gtoray 於 19-4-2009 16:41 發表

我個人認為玩(當然唔係單方面啦)果d唔係叫感情
所以我係叫佢"認真ge就唔好" 呢句你睇唔到?

同埋呢, 玩弄感情一般o黎講都唔係小朋友玩意

你經歷過乜o野, 我唔知
我有咩經歷你亦唔知
感情挫折唔係你獨有 ...
只係覺得.兩個人接受對方.係埋一齊.呢d就叫感情.而如果為左玩而開始o既都係感情.任何一段感情都應該認真對待.
對不起.我發爛渣..只係我對呢方法.特別有感覺.無論對自己.定係對對方都唔好.同埋有小小誤解左師兄意思.真心的對不起

18 12
發新話題