31 123
發新話題

[認真] 各位大佬咁有經驗教下小弟點做唔該

各位大佬咁有經驗教下小弟點做唔該

小弟e家讀緊書,鐘意左一个女同學,同佢msn都算成日傾計...但係見面就冇野講咁...想表白、可以點...

打電話.傾多D計.問下佢係屋企會做咩野
同時係學校慢慢接近佢而且暗示你會支持佢.
慢慢令佢知你鐘意佢.再同佢直接講鐘意佢.
但係記住..唔好心急

引用:
原帖由 loki 於 17-5-2009 21:11 發表
但係記住..唔好心急
agree
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

你見到面無野講好難搞喎

表白就.........勸你唔好咁心急住

等你個膽大D(或者咁講,係你個心定D),同佢講多D野先啦

(見到面無野講一講就我愛你......好odd姐)

引用:
原帖由 loki 於 17-5-2009 19:41 發表
但係記住..唔好心急
無錯千祈唔好心急!

都唔知係咪而家科技太發達...
我識既女仔好多都sms/msn就好好傾...但出到黎就個個變木偶
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 18-5-2009 00:20 發表
都唔知係咪而家科技太發達...
我識既女仔好多都sms/msn就好好傾...但出到黎就個個變木偶
我發覺好多而家ge後生D ge都會咁

男同女都係(男仲好似多D)

總之時機成熟時, 搵個"直口"如食飯, 睇戲...
約佢出黎同佢單獨見面....

最後出絕招...食完飯去啲少人既地方散步

傾下心事吹下風之後.....

向佢表白...之後再

捉住佢....

隻手, 講: I love u

好浪漫既情節

救命, 佢一定走唔甩, 被你收復了

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 里安 於 18-5-2009 00:25 發表

我發覺好多而家ge後生D ge都會咁

男同女都係(男仲好似多D)
宅男太多...

引用:
原帖由 m4devastator 於 18-5-2009 00:35 發表

宅男太多...
新一代表達能力越黎越差

引用:
原帖由 m4devastator 於 18-5-2009 00:33 發表
總之時機成熟時, 搵個"直口"如食飯, 睇戲...
約佢出黎同佢單獨見面....

最後出絕招...食完飯去啲少人既地方散步

傾下心事吹下風之後.....

向佢表白...之後再

捉住佢....

...
尖沙咀海旁係一個好地方
8點鐘有幻彩詠香港嫁

去捉住隻手.....同佢講"我愛妳"啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

總之海旁散步就走唔甩

氣氛好, 光線暗暗地, 有海風舒舒服服談心.....

約去佢單獨出黎見面,食埋餐飯....之後散步

就己經成功左一半啦

我以前都識一個女仔,msn都會傾好多野,但係對口對面就無咩野講。有時想同佢講下野,又會發覺... 我對佢的野太熟啦喎... 想問佢的我又已經知道答案

所以我覺得我同佢都係爭d野,最後都係無開始到

慢慢滲入佢o既生活, 當佢唔覺唔覺, 等你成為佢一部份...
然後抽離一下, 等佢患得患失..意亂情迷...
跟手表白....

你冇吉屎 , 講到幾天花龍鳳 , 絕世好橋你都唔敢做 , 有咩用 ?

31 123
發新話題