發新話題

G&P vs INOKATSU

G&P vs INOKATSU

read more others post and you will have your answer.

我只會諗井勝定WE 唔會將GP放入考慮之中

回復 3# 的帖子

Why?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 23-5-2009 18:12 發表
Why?
要求唔同~

大家可否詳細討討嗎?
太陽神

當然簡井勝,多真件,連charing handle都係真既設計
gp果到會fingfing下,個身d用料又差,
不过算啦,樓主噤中意gp,各討論區都睇到佢踩低we捧高gp
原來連槍都未買……果然係gp忠實fan屎
我諗你唔洗簡啦!!

我都正煩惱呢個問題~~~
太陽神

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 21:34 發表

大老呀!!係買槍之前梗係要做定功課咖啦...唔通買錯咗先黎後悔咩?仲有我而家仲搞緊我支VFC SR16,買gbb係我下一個目標啫,我得13歲,買槍唔使錢呀??買一枝三千幾至四千蚊既槍,起碼最少都要儲一至兩 ...
你係做功課ge就同我睇曬果108頁ge WA post + 34頁WA Parts + 60頁WE post 啦小朋友

都仲未同你計另外其他港台論壇的GBB M4 post

我唔信你睇完仲有野問

仲有題下你如果問邊隻1911『好』的話, 唔係係M4 post道問ga~

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 21:34 發表

大老呀!!係買槍之前梗係要做定功課咖啦...唔通買錯咗先黎後悔咩?仲有我而家仲搞緊我支VFC SR16,買gbb係我下一個目標啫,我得13歲,買槍唔使錢呀??買一枝三千幾至四千蚊既槍,起碼最少都要儲一至兩月 ...
有錢仔? 我仲做埋part time , 一兩個月都冇你咁多錢

不過可以肯...GP QC  唔會係理想咁好, 小心

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:

大老呀!!係買槍之前梗係要做定功課咖啦...唔通買錯咗先黎後悔咩?仲有我而家仲搞緊我支VFC SR16,買gbb係我下一個目標啫,我得13歲,買槍唔使錢呀??買一枝三千幾至四千蚊既槍,起碼最少都要儲一至兩 ...
我買手槍都要儲3個月
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我三十幾四十都快到,一兩個月我都一定唔寫得買一枝槍...

發新話題