發新話題

有人雞毛當令箭!!! 好慶呀!!!

飛甩雞毛............

多謝閣下的意見,如果對本站賬戶權限有問題,歡迎到"問題匯報"區提出。
首先閣下提出朋友賬戶被封問題,經調查後證實本站的一位版主錯誤將賬戶封鎖,現在權限已修正。對該會員瀏覽所帶來之不便,本人深感抱歉。
至於該會員的查詢,本人已於本月26日20:17作出回應及解釋,煩請轉告該位會員查看。如果對版規仍存有疑問,歡迎隨時提出。
謝謝。

引用:
原帖由 hippies 於 27-5-2009 12:35 發表
wat happen!?

睇下姐姐幫唔幫到你?!?
你係姐姐咩?

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 louisli 於 27-5-2009 22:06 發表
多謝閣下的意見,如果對本站賬戶權限有問題,歡迎到"問題匯報"區提出。
首先閣下提出朋友賬戶被封問題,經調查後證實本站的一位版主錯誤將賬戶封鎖,現在權限已修正。對該會員瀏覽所帶來之不便,本人深感抱歉。
至 ...
sorry,,笑左
delete

引用:
原帖由 m4devastator 於 27-5-2009 23:06 發表

你係姐姐咩?
關你叉事?!?!

網上論壇, 虛擬世界,如雲煙,可必咁動氣
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 hippies 於 28-5-2009 03:36 發表

關你叉事?!?!
咁又關你x事
鵰。豹。狸。獅。狒

本來人地一早settle左, 後來 d 人又要翻block, 好衰唔衰權限set 錯, 算唔算好做唔做??

"問題匯報"? 呢個又唔係系統問題, 又唔係版規既問題, 人地連開都開唔到, 點會係問題匯報? 而家只係我個IP 無端端又夜媽媽俾人block 左, 心情極差, 上黎告解下, 並無要求任何人解決甚麼問題..

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-5-2009 13:13 發表
本來人地一早settle左, 後來 d 人又要翻block, 好衰唔衰權限set 錯, 算唔算好做唔做??

"問題匯報"? 呢個又唔係系統問題, 又唔係版規既問題, 人地連開都開唔到, 點會係問題匯報? 而家只係我個IP 無端端又 ...
引用:
5# 大 中 小 發表於 27-5-2009 12:39
有個朋友到個網上論壇, 有個流四版主執行錯左版規 ban 錯人, 咁佢咪同個總版主講囉, 總版主即時更新返版規既不足, 亦放人了事.

點知條友轉個頭又再 ban 過! 仲要連 IP 都 ban 埋唔俾條友投訴. 果日個 fd 上黎我屋企用我部電腦, 而家 ban IP 就燒埋我果疊, 搞左一輪先上得返個論壇.

呢 d 咪叫渣住雞毛當令箭囉, 邊有人咁膠架!!!
何謂 settle 左?
跟本"你個fd" 係誤解而犯左版規
版規更新前後都唔會有影響
後來有版主錯誤理解"你個fd" ge 解釋而"放人了事"
但係我唔認為應該"放人了事", 所前block翻, 對於 set 錯權限做禁止訪問, 本人再一次向"你個fd"表示抱歉
至於因為"果日"你個 fd" 上黎你屋企用你部電腦而燒埋你果疊", 我地就愛莫能助

你話"有個流四版主執行錯左版規 ban 錯人"
咁重唔係版規既問題? 點解唔係"問題匯報" post, 要響呢度匿名開個咁挑釁性 topic ?

我完全唔認為 louisli 版主有執行錯左版規或者 ban 錯人
亦完全唔同意 cgf 有任何流四版主或者版友
我更加唔認為任何一個 cgf 版主或者版友要受你ge侮辱
cgf 所有版主只係義務幫我手管理 cgf, 唔係打我工, 亦唔係打你工

請專重自己, 專重別人

引用:
原帖由 gtoray 於 28-5-2009 18:18 發表

但係我唔認為應該"放人了事", 所前block翻, 對於 set 錯權限做禁止訪問 ...
本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

引用:
原帖由 gtoray 於 28-5-2009 18:18 發表

但係我唔認為應該"放人了事", 所前block翻, 對於 set 錯權限做禁止訪問 ...
Anonymous .........大老爺....唔小心出左名啦.....

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-5-2009 02:14 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

點解要set 5000積分先睇到都post ga??

引用:
原帖由 MF 於 28-5-2009 08:10 發表
網上論壇, 虛擬世界,如雲煙,可必咁動氣
因為d人諗唔通呱,日日都一堆人o係各大小forum嘈ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-5-2009 02:14 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
純悴抒情? 睇黎師兄真係相信全世界人既智商都同你同一水平喎~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題